Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Πολυξένη Καράκογλου παρουσιάζει τα «Σημεία Στίξης»

Η Πολυξένη Καράκογλου παρουσιάζει την Παρασκευή 29 Οκτώβρη, στις 21.30, στην Galerie Δημιουργών (Χελιδονούς 28, Κηφισιά), τη μουσική παράσταση «Σημεία Στίξης», εμπνευσμένη από το ομότιτλο άλμπουμ που πρόσφατα κυκλοφόρησε. Μια ιστορία με αρχή, μέση, αλλά χωρίς τέλος...

Με αφορμή τα καινούργια τραγούδια της Πολυξένης Καράκογλου και της Αθηνάς Σπανού, που περιέχονται στο άλμπουμ «Σημεία Στίξης», στήνεται μία μουσική παράσταση που περιγράφει τη σπειροειδή πορεία της ζωής ενός ανθρώπου από την ενηλικίωσή του και μετά. Από τη στιγμή που καλείται να αναλάβει την ευθύνη του εαυτού του και να αντιμετωπίσει τους φόβους του μέχρι την παράδοση της σκυτάλης στον επόμενο νέο άνθρωπο που ξεκινάει τη δική του πορεία. Κάθε σημαντική στάση στη ζωή του ένα σημείο στίξης και κάθε σημείο στίξης ένα τραγούδι του άλμπουμ, που μαζί με τραγούδια σημαντικών δημιουργών λένε μία ιστορία που αφορά όλους μας.

Παίζουν οι μουσικοί Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί, κιθάρα, μπουζούκι, φωνή και ενορχηστρώσεις), Αιμιλιανός Σταυρινός (πιάνο) και Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά).

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 6251732.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org