Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Να ανακληθεί τώρα η απόλυση του Μιχάλη Λεάνη

Την απόλυση του δημοσιογράφου Μιχάλη Λεάνη από την εργοδοσία του ρ/σ ΣΠΟΡ FM, που ανήκει στον όμιλο Αλαφούζου, καταγγέλλει η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» στην ΕΣΗΕΑ (συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ).

«Ο συνάδελφος είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων των εργαζομένων του κλάδου για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους», σημειώνει η «Δημοσιογραφική Συνεργασία», τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη απόλυση «προμηνύει και άλλες αντεργατικές εξελίξεις, όχι μόνο σε βάρος των εργαζομένων του ΣΠΟΡ FM, αλλά και όλων των εργαζομένων του κλάδου καθώς η εργοδοσία αξιοποιεί και τους πρόσφατα ψηφισμένους αντεργατικούς νόμους».

Καλεί, τέλος, τους εργαζόμενους δημοσιογράφους και στον ΣΠΟΡ FΜ σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα, απαιτώντας να ανακληθεί τώρα η απόλυση του Μιχάλη Λεάνη.

Οπως ανέφερε ο ίδιος ο Μιχάλης Λεάνης στην τελευταία του εκπομπή πριν απολυθεί, η συγκεκριμένη απόφαση ανήκει στην ιδιοκτησία του σταθμού. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ θέλω να πω πως αν κάποιοι έψαχναν στο πρόσωπο του Μιχάλη Λεάνη κάποιον που θα λέει ό,τι θέλουν ή να ακούν τα αυτιά τους ό,τι θέλουν, ας το ψάξουν σε άλλο κτίριο». Θυμίζει μάλιστα ότι πριν από εκείνον έγιναν κι άλλες απολύσεις ή απομακρύνσεις, φέρνοντας μάλιστα και συγκεκριμένα παραδείγματα συναδέλφων του που περιθωριοποιήθηκαν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ