Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η «Εποχή του Θερισμού» σε Ανδρο και Δωδώνη

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι την «Εποχή του Θερισμού» σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αύριο, Πέμπτη 19 Αυγούστου, το τελευταίο cd της ταλαντούχας τριάδας θα παρουσιαστεί στο ανοιχτό θέατρο της Χώρας Ανδρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδρου.

Αντίστοιχα, την Κυριακή 22 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Δωδώνης.

Η «Εποχή του Θερισμού», η νέα παράσταση της καταξιωμένης δημιουργικής ομάδας της ελληνικής μουσικής, είναι βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα. Παρουσιάζεται αυτό το καλοκαίρι για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, ύστερα από τον δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.

Με όλη τη χαρά και την ανυπομονησία της επιστροφής στις live εμφανίσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου θα τα παρουσιάσει με το μοναδικό, φλεγόμενο τρόπο της στη σκηνή, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν.

Μαζί της οι μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Αρης Ζέρβας (τσέλο), Γιώργος Μπουλντής (ηλεκτρικό κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass), Λάμπης Κουντουρογιάννης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Γιώργος Κάστανος (σοπράνο σαξόφωνο & πλήκτρα). Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος. Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ