Τρίτη 13 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Κινητοποίηση ενάντια στη στέγαση σε κοντέινερ

Κινητοποίηση στο χώρο που έχουν στηθεί τα κοντέινερ επί της οδού Σαλαμίνος στην Αγιά Σοφιά του Πειραιά πραγματοποίησαν την Παρασκευή η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ε' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και ο Σύλλογος Γυναικών Πειραιά «Η Πρόοδος».

Ακολούθησε πορεία στους γύρω δρόμους, καταγγέλλοντας τη συζήτηση που έχει ανοίξει για το ενδεχόμενο μεταφοράς των μαθητών του 11ου Νηπιαγωγείου σε κοντέινερ.

Οι διαδηλωτές ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής και τους κάλεσαν σε οργάνωση του αγώνα για να μη μεταφερθούν μικροί μαθητές σε σύγχρονες «τενεκεδουπόλεις», για σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές υποδομές, για πραγματικά σύγχρονη και ποιοτική δίχρονη Προσχολική Αγωγή, για την κάλυψη συνολικά των σύγχρονων αναγκών των παιδιών. Απαιτώντας να δημιουργηθούν όλοι οι απαραίτητοι όροι για την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής για όλα τα παιδιά, σε σύγχρονα ασφαλή και λειτουργικά νηπιαγωγεία με προδιαγραφές που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, για μόνιμους μαζικούς διορισμούς νηπιαγωγών και όλου του απαραίτητου προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ