Τετάρτη 9 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Προβάδισμα τίτλου για τον Παναθηναϊκό

Προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League πήρε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του επί του Λαυρίου με 103-74 στο ΟΑΚΑ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών. Προηγείται έτσι με 2-1 στις νίκες και χρειάζεται άλλη μία για να στεφθεί πρωταθλητής, την οποία θα κυνηγήσει αύριο στον τέταρτο αγώνα, στην έδρα του Λαυρίου. Από την πλευρά του το εκπληκτικό φέτος Λαύριο θα επιχειρήσει να κάνει ξανά την έκπληξη, όπως στον δεύτερο αγώνα, όπου νίκησε και ισοφάρισε σε 1-1, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο του τίτλου.

Στον τρίτο τελικό οι «πράσινοι» έδειξαν να έχουν πάρει το μάθημά τους από την ήττα στον δεύτερο αγώνα και παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο. Οι παίκτες του Οντέντ Κάτας έκαναν την πιο πειστική εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους ιδιαίτερα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν μετέτρεψαν το ρευστό 47-41 υπέρ τους σε 60-46. Στο ίδιο διάστημα το Λαύριο, παρά τις προσπάθειές του να ασκήσει πίεση στον Παναθηναϊκό, «έβγαλε» κούραση που του στοίχισε. Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν οι Τι Τζέι Μπρέι (21 πόντοι, 9 τρίποντα) και Μπεν Μπέντιλ (28 π.) και από το Λαύριο ο Κάρτερ (14 π.).

«Πράξη 4η» για ΑΕΚ - Προμηθέα

Εχοντας πάρει κεφάλι στη διεκδίκηση της 3ης θέσης μετά την εκτός έδρας νίκη της στην Πάτρα, η ΑΕΚ φιλοξενεί σήμερα στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα στον τέταρτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών (20.00 - ΕΡΤ3). Η «Ενωση» προηγείται με 2-1 νίκες και επιδιώκει σήμερα να οριστικοποιήσει την κατάκτηση της 3ης θέσης. Την απάντηση ψάχνουν οι Πατρινοί, προκειμένου να οδηγήσουν τη σειρά σε πέμπτο αγώνα στην έδρα τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ