Σάββατο 15 Μάη 2021 - Κυριακή 16 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου, πατέρα και συντρόφου μας, ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από κοντά μας, στις 12/5/2014, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 150 ευρώ.

Μας λείπει τόσο πολύ και πάντα θα είναι στην καρδιά μας.

Γεωργία, Ελλη, Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από έναν χρόνο και μας λείπει τόσο πολύ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

Προσφέρω 400 ευρώ, ως δεύτερη δόση, στο ΚΚΕ στη μνήμη του πατέρα μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, και της μητέρας μου ΣΟΦΙΑΣ.

Ειρήνη Μουτζούρη, συνταξιούχος γιατρός

***

ΦΩΤΟ

Τη Δευτέρα 12 Απρίλη αποχαιρετήσαμε την ΣΕΒΗ ΦΡΑΚΟΛΑΚΗ. Πέρασε ο πρώτος βασανιστικός μήνας χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Θα μας συντροφεύει πάντα το φωτεινό σου χαμόγελο κάθε φορά που κατακτούσες τον επόμενο στόχο στην επιστήμη που τόσο αγαπούσες και αφοσιώθηκες.

Ησουν ο φάρος που φώτιζε τον ορίζοντα όσων είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί σου επαγγελματικά. Θα μείνεις για πάντα το σημείο αναφοράς στον επαγγελματικό σου χώρο για τη σεμνότητα, τη μεθοδικότητα, το ξεχωριστό μυαλό που όλοι θαύμαζαν και αγαπούσαν. Θα θυμόμαστε πάντα τη χαρά που μας έδινες κάθε φορά που έκανες το επόμενο βήμα και έλαμπε το πρόσωπό σου. Είναι δύσκολο, είναι βασανιστικό, είναι ακατόρθωτο να πορευτούμε χωρίς εσένα. Μας συγκλόνισες όλους, τόσο γρήγορα, τόσο σκληρά, τόσο αναπάντεχα, τόσο άδικα. Δεν το χωράει ανθρώπου νους.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ
Θα ζεις για πάντα στο μυαλό, στην ψυχή, στην καρδιά μας. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένη μας Σέβη. Στη μνήμη της Σέβης μας προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Περάματος.

Οι γονείς σου, Λευτέρης και Μαρία

Η αδερφή σου, Τζίνα

  • Σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στη μνήμη της ΣΕΒΗΣ ΦΡΑΚΟΛΑΚΗ, 150 ευρώ, μέσω της εδαφικής ΟΒ της ΚΝΕ και της ΚΟΒ Περάματος.

***

ΦΩΤΟ

Για την συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Μαράκι μας, κρατάμε τη μνήμη σου ζωντανή. Προσφέρουμε τη μηνιαία συνδρομή σου στο Κόμμα από τη μέρα που «έφυγες» από τη ζωή. Μας λείπεις.

Η αδερφή και η μανούλα σου

  • Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Διονύσης Γκογκούσης

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μου συντρόφων ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, ΚΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΤΕΝΤΖΟΓΛΙΔΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παύλου, 50 ευρώ για το 21ο Συνέδριο του Κόμματος.

Σκεντερίδου Δέσποινα

***

Η οικογένεια Θεοχάρη και Βούλας Φράγκου προσφέρει στην ΚΟΒ Μανταμάδου του ΚΚΕ 50 ευρώ στη μνήμη της αδελφής τους ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΠΑΠΑ - ΦΡΑΓΚΟΥ.

***

ΦΩΤΟ

Για τα 9 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μας ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ωρωπού.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, για τη συμπλήρωση κιόλας δύο χρόνων από τον πρόωρο θάνατό της, προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα που υπηρέτησε με συνέπεια, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια μέχρι τέλους, για το 21ο Συνέδριό του, που θα έκανε και τον απολογισμό της.

Μ. Ρ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΒΑΣΙΛΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΖΙΔΟΥ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου, στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
Ο γιος τους Παναγιώτης

***

Τιμούμε τους αγαπημένους μας γονείς, θείο και παππούδες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ - ΓΕΝΗΤΣΕΥΤΣΗ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΝΗΤΣΕΥΤΣΗ, τους αλύγιστους μαχητές του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ, του Κόμματός μας. Από πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκαν στις γραμμές του ΚΚΕ και υπηρέτησαν με όλες τους τις δυνάμεις τα δίκαια και τα ιδανικά του αγωνιζόμενου ελληνικού λαού. Πολέμησαν για την ελευθερία, τη δημοκρατία και την κοινωνική απελευθέρωση, δόθηκαν ολόψυχα στον αγώνα για έναν κόσμο όπου κάθε άνθρωπος θα μπορεί να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Βάδισαν με υπομονή κι επαναστατική επίγνωση της αναγκαιότητας το δύσκολο μα περήφανο δρόμο της θυσίας μαζί με χιλιάδες άλλους συντρόφους τους περνώντας τα καλύτερά τους χρόνια στις φυλακές και τις εξορίες, βασανιζόμενοι από το αστικό κράτος.

Μ' όλες τις στερήσεις και τους διωγμούς κατάφεραν να φτιάξουν οικογένειες, να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους τις αρχές κι αξίες του οργανωμένου αγώνα και να τους δώσουν τα εφόδια για μια καλύτερη ζωή. «Εφυγαν» νωρίς από κοντά μας, έχοντας, όμως, ολοκληρώσει την αποστολή τους στο ακέραιο. Αφησαν πίσω τους τη σπορά του αγώνα, τη γνώση, τον επαναστατικό κι ελπιδοφόρο τρόπο ζωής, την πλέρια αγάπη για τον άνθρωπο.

ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τιμούμε και συνεχίζουμε τον αγώνα τους για την επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό! Στη μνήμη τους κι ενόψει του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΟΤΑ.

Νικόλαος Παπαχατζής, Αναστασία Παπαχατζή, Κωνσταντίνος Παπαχατζής, Μαρία Παπαχατζή

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΣΙΤΙΝΗΣ, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, το κόμμα που αγάπησε και υπηρέτησε, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ληλαντίων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, που στις 2 Μάη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια απ' όταν «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καματερού.

Η σύζυγος Δήμητρα, τα παιδιά, Αργύρης και Δέσποινα, τα εγγόνια Δημήτρης και Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26/4/2021, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι προσφέρουν το ποσό των 670 ευρώ στο ΚΚΕ προς τιμήν του 21ου Συνεδρίου, όπως ήταν η επιθυμία του.

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΠΕΤΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αλμωπίας.

Σταύρος Δρόσογλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΖΟΥΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Χαριλάου, τα αδέλφια του Γιώργος και Ζωή Τζούρα, Κώστας και Λίτσα Τζούρα, Παναγιώτης και Δωροθέα Πατσιά προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γεννήθηκε το 1937 στη Σπηλιά Κισσάβου Λάρισας. Καταγόταν από οικογένεια αγροτών αγωνιστών. Από το 1958 ξεκίνησε να εργάζεται ως οικοδόμος στη Λάρισα. Από νεαρή ηλικία πήρε μέρος στο εργατικό κίνημα. Ανέπτυξε δράση στα οικοδομικά σωματεία, όπου και εκλεγόταν στο ΔΣ για πολλά χρόνια. Μετά τη συνταξιοδότηση δεν σταμάτησε τη δράση του. Συνέχισε στο συνδικαλιστικό κίνημα των συνταξιούχων του ΙΚΑ. Εκλεγόταν για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων Λάρισας.

ΝΙΚΟΣ ΤΕΝΤΖΟΓΛΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΕΝΤΖΟΓΛΙΔΗΣ
Εγινε μέλος του ΚΚΕ σε νεαρή ηλικία, τίμησε την ιδιότητα του μέλους του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του παλεύοντας για την αλλαγή της κοινωνίας, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Εκανε το χρέος του ως ανθρώπου και ως κομμουνιστή στο ακέραιο.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΥ ΣΠΥΡΑΝΔΡΕΑ (φωτ.), της ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και της ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΥ ΠΑΓΩΝΑΣ η οικογένειά τους Καλογεράτου Ευανθία και οι κόρες της προσφέρουν 40 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγες», μα ακόμα μας λείπεις. Οντας παιδί της εργατικής τάξης, από μικρός ένιωσες την αδικία που υπάρχει στον κόσμο και μεταξύ των ανθρώπων. Μεγάλωσες με ιδανικά, τα οποία και υποστήριξες μέχρι το τέλος της ζωής σου. Προσπάθησες να αναθρέψεις με τις ίδιες αξίες τις κόρες και τα εγγόνια σου τα οποία και υπεραγαπούσες και έτσι δημιούργησες την οικογένεια που ήθελες. Ακόμη σε θυμόμαστε να είσαι καθιστός και να διαβάζεις με προσοχή την εφημερίδα σου, τον «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΥΓΕΝΙΔΗ η οικογένειά του προσφέρει το ελάχιστο ποσό των 20 ευρώ για την υποστήριξη του ΚΚΕ μέσω του Τομεακού Συμβουλίου Κοζάνης της ΚΝΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Μάη κλείνουν 12 χρόνια από το θάνατο του ΣΑΡΓΚΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ. Η σύζυγός του Δήμητρα προσφέρει στο Κόμμα, στο οποίο ήταν πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του, 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, με αγώνες ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές, που η πατρίδα τον αντάμειψε με φυλακές και εξορίες, προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μπραχαμίου.

Η γυναίκα του Βάγια

Ο αδερφός του Θανάσης Καρλάφτης

ΣΠΥΡΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ
ΣΠΥΡΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 12 Μάη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια χωρίς την αγαπημένη μας σύζυγο, μητέρα και γιαγιά, ΑΡΓΥΡΩ ΡΑΝΤΑ. Σταθερή οπαδός του Κόμματος σε όλη της τη ζωή, συνέβαλε στον αγώνα του, μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ικαρία καθώς και μέσα από τις Επιτροπές Γυναικών, την ΟΓΕ και πολιτιστικούς οργανισμούς.

Στη μνήμη της η οικογένειά της προσφέρει στην Κομματική Ογάνωση Ικαρίας το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από κοντά μας στις 12/4/2021 ο σύντροφος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ. Γεννήθηκε στη Μουριά Τρικάλων το 1924 σε μια φτωχή και πολυμελή οικογένεια. Το 1942, σε ηλικία 18 χρόνων, οργανώνεται στην ΕΠΟΝ ακολουθώντας τον αδελφό του Βησσάρη, που είχε οργανωθεί στο ΕΑΜ και στη συνέχεια στον ΕΛΑΣ. Αρχικά υπήρξε σύνδεσμος μεταφέροντας τρόφιμα και κυνηγημένους στο βουνό. Το 1944 περνάει στην Πολιτοφυλακή συμμετέχοντας σε μάχες με τους Γερμανούς φασίστες και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Με την παράδοση των όπλων διώκεται από τους Χίτες, τους ταγματασφαλίτες και βρίσκει καταφύγιο στο βουνό και συναντιέται με τον Αρη δίνοντας μεγάλες και σκληρές μάχες. Συλλαμβάνεται 15 μέρες μετά τον ηρωικό θάνατο του Αρη μεταξύ Λαμίας και Καρπενησίου, και τον στέλνουν υπόδικο για 4 χρόνια. Το 1949 δικάζεται στο Πειθαρχικό του Βόλου σε θάνατο, λόγω όμως των πιέσεων της Σοβιετικής Ενωσης στον ΟΗΕ η ποινή μετατρέπεται σε ισόβια και στέλνεται εξορία σε Γυάρο, Αίγινα, Κεφαλονιά, Βόλο και Τρίκαλα. Αποφυλακίζεται το 1961, και το 1967 με τη χούντα συλλαμβάνεται και φυλακίζεται στη Γυάρο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
Στη φυλακή έμαθε τη γραφή, το διάβασμα και την καλλιέργεια της γης από συντρόφους συγκρατούμενους. Μετά την πτώση της χούντας δραστηριοποιείται στο αγροτικό κίνημα και παρέμεινε πιστός στην ιδέα του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, διατηρώντας την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ επάξια μέχρι το τέλος της ζωής του.

Η γυναίκα του Αικατερίνη, ο γιος του Θανάσης, τα εγγόνια του Βαγγέλης και Κατιάνια προσφέρουν 400 ευρώ, ο κουμπάρος Κώστας Μ. 50 ευρώ και σύντροφοί του από την ΚΟΒ Μουριάς 50 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του, μέσω της ΚΟΒ Μουριάς.

***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Φλεβάρη 2021 απεβίωσε η ΖΩΗ ΚΑΤΣΗ, το γένος Καραγιάννη. Γεννήθηκε στο Πολυδένδρι Γρεβενών το 1932, σε αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια. Σε μικρή ηλικία έχασε τον πατέρα της και το βάρος της επιβίωσης έπεσε σε αυτή και στη μητέρα της, επειδή ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας. Την άνοιξη του 1949 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ. Υπηρέτησε στο Τμήμα Μεταγωγών. Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ βρέθηκε στην Αλβανία και από εκεί οργανωμένα μετακινήθηκε στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ. Εκεί στην προσφυγιά αποφοίτησε από τη Σχολή Ραπτικής και συγχρόνως δούλευε σε διάφορες βιομηχανίες. Στην Τασκένδη γνώρισε τον σύντροφο της ζωής της, Κατσή Δημήτριο. Παντρεύτηκαν το 1956 και απέκτησαν δύο κόρες. Επαναπατρίστηκε μαζί με την οικογένειά της το 1987. Μέχρι το τέλος της ζωής της δεν έπαψε να είναι ανιδιοτελής, δοτική και να υπερασπίζεται τις αρχές, τα «πιστεύω» και τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

ΑΡΓΥΡΩ ΡΑΝΤΑ
ΑΡΓΥΡΩ ΡΑΝΤΑ
Στη μνήμη της η κόρη της Κατερίνα, ο γαμπρός της Τσίρης Ηλίας, τα εγγόνια της Βαγγέλης, Χριστίνα και Ζωή προσφέρουν 200 ευρώ. Επίσης, στη μνήμη της προσφέρουν η Ελένη Παχή - Κατσή 100 ευρώ, η οικογένεια της ανιψιάς της Παχή Ελευθερίας 100 ευρώ, τα ανίψια της Αλέξανδρος και Νίκος Μαυρίδης 50 ευρώ, η οικογένεια της ανιψιάς της Κατσή Ευαγγελίας 50 ευρώ, η οικογένεια της ανιψιάς της Κουσιώρα Δάφνης 50 ευρώ, η οικογένεια της Ουρανίας Καλαμιώτη - Τσικαλουδάκη 100 ευρώ. Από το συνολικό αυτό ποσό, καταβάλλονται στο ΚΚΕ 550 ευρώ, μέσω ΚΟ Μεταμόρφωσης Αττικής, και 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας η ΒΑΣΩ ΠΕΤΡΕΛΛΗ, φανατική αναγνώστρια του «Ριζοσπάστη» και παράδειγμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής στάσης ζωής. Στη μνήμη της η σ. Ε. Χ. προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου.

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΜΠΑΛΑΓΚΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αρτας, το ποσό των 50 ευρώ.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια σου


ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ
ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΤΣΙΤΙΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

ΚΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΚΟΥΛΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΟΥΡΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΟΥΡΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΟΖΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΟΖΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΖΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΖΙΔΗΣ

ΣΕΒΗ ΦΡΑΓΚΟΛΑΚΗ
ΣΕΒΗ ΦΡΑΓΚΟΛΑΚΗ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ

ΖΩΗ ΚΑΤΣΗ
ΖΩΗ ΚΑΤΣΗ

ΒΑΣΩ ΠΕΤΡΕΛΛΗ
ΒΑΣΩ ΠΕΤΡΕΛΛΗ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2016-01-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2015-12-06 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2008-12-30 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2008-07-19 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2008-01-24 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2003-07-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ