Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Οι φοιτητές συνεχίζουν τον αγώνα τους

Στα χτεσινά μαζικά φοιτητικά συλλαλητήρια στην Αθήνα και άλλες πόλεις αναφέρεται η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, καλώντας «η κυβέρνηση να ακούσει τώρα την αγωνία χιλιάδων φοιτητών και να ανοίξει τις σχολές μας! Να πάρει πίσω το απαράδεκτο νομοσχέδιο - έκτρωμα! Η απαράδεκτη προσπάθεια να το περάσει πίσω από τις πλάτες μας, εν μέσω πανδημίας, έχει ήδη ακυρωθεί από τους φοιτητές στους δρόμους και έχει απορριφτεί από όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα».

Οπως σημειώνει το ΜΑΣ, «μερίδα των ΜΜΕ και τα διάφορα παπαγαλάκια της κυβέρνησης αν νοιάζονται πραγματικά για "τα προβλήματα των φοιτητών", όπως λένε, να προβάλλουν τα αιτήματα που αποφασίζουμε μέσα από τους Συλλόγους μας και όχι γεγονότα που συκοφαντούν τους αγώνες μας.

Σήμερα οι φοιτητές αποδείξαμε ότι τα σχέδια τρομοκράτησης και διάλυσης των διαδηλώσεών μας δεν περνάνε!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας! Οσο η κυβέρνηση δεν ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματά μας, θα γινόμαστε περισσότεροι και πιο αποφασισμένοι. Στα συλλαλητήρια την Τετάρτη 10/2, μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, βουλιάζουμε τους δρόμους της χώρας! Οι φοιτητές ενωμένοι μέσα από τους Συλλόγους μας έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ