Σάββατο 6 Φλεβάρη 2021 - Κυριακή 7 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΦΩΤΟ

Μια δεκαετία απουσίας... Στις 6/2/2011 «έφυγε» απροσδόκητα από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μου σύζυγος και σύντροφος στη ζωή ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του, προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ, που μέσα από τις επάλξεις του πάλεψε έως το τέλος της ζωής του για μια ειρηνική, δίκαιη και σοσιαλιστική κοινωνία.

Γεωργία Τσούμπα

* Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, που τόσο πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή στις 6/2/2011και άφησε στην ψυχή μας δυσαναπλήρωτο κενό, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ.

Oι αδελφές του Αγγελική και Χρυσάφω

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, πρωτοπόρου αγωνιστή του αγροτικού κινήματος και επί σειρά ετών προέδρου της Ομοσπονδίας στην Καρδίτσα, συναγωνιστές του και «μπλοκατζήδες» αγρότες του νομού, προσφέρουν στην ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, το ποσό των 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Για τον σύντροφο ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΠΑΡΣΟΥΚΗ, που «έφυγε» από κοντά μας τον Δεκέμβρη του 2020 και που μπορεί να μην πήρε μέρος στην επανάσταση που ονειρευόταν, αλλά ο λόγος του βοήθησε εμάς να ξεκαθαρίσουμε τις ιδέες μας για αυτήν, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ.

Ελένη Ναζίρη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μου ΠΟΛΥΤΙΜΗΣ ΜΠΕΛΛΟΥ που «έφυγε» από κοντά μου στις 14 Γενάρη 2018 και του πατέρα μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΕΛΛΟΥ, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 60 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πολίχνης Θεσσαλονίκης.

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
Αθηνά Μπέλλου

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΦΩΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ. Γεννήθηκε στις 6/8/1928 στα Χαλιωτάτα Κεφαλονιάς, έδρασε στην Κατοχή, συμμετείχε στο δίκτυο υποστήριξης του ΔΣΕ Κεφαλονιάς και δραστηριοποιήθηκε ως ναυτεργάτης στην ΟΕΝΟ.

Ηταν παρών σε όλες τις κομματικές δραστηριότητες και τις περισσότερες λαϊκές κινητοποιήσεις έως το τέλος της ζωής του, ανήσυχος πάντα για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη» και της «Ναυτεργατικής», για την επιτυχία των οικονομικών εξορμήσεων, για την ιστορική αποτύπωση των λαϊκών αγώνων, για τη διαπαιδαγώγηση της νεολαίας, για τη φροντίδα σε απόμαχους αγωνιστές. Επικριτικός σε αποφάσεις προηγούμενων δεκαετιών του Διεθνούς Κομμουνιστικού Κινήματος και της ΕΣΣΔ, με στόχο βέβαια τη διόρθωση λαθών και ποτέ από τη σκοπιά του αντιπάλου. Ανθρωπος περήφανος και ουσιαστικά μορφωμένος, ενσάρκωνε τις αρετές του κομμουνιστή. Λείπει από τη Σάμη Κεφαλονιάς, λείπουν και οι εύστοχες παρεμβάσεις του.

Στη μνήμη του, ο ανιψιός του Αγγελος Δευτεραίος προσφέρει, μέσω της ΤΟ ΑΕΙ Αχαΐας, 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Οι συντρόφισσες Βούλα και Γιώτα προσφέρουν στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ το ποσό των 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΤΟ Ξάνθης του ΚΚΕ.

ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του αδελφού και κουνιάδου ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΔΟΥΚΑ, του πατέρα και πεθερού ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ και των θείων μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Α. ΔΟΥΚΑ και ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ, προσφέρουμε 300 ευρώ μέσω ΚΟ Βοτανικού Ακαδημίας Πλάτωνος.

Βούλα και Λεωνίδας Σούμπασης

***

ΦΩΤΟ

Αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου θείος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ. Θα θυμάμαι πάντα την αγάπη του και την προσφορά του για τον συνάνθρωπο, τον δυναμισμό του, το χιούμορ του, αλλά και την ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα με την οποία περιέβαλε εμάς τα ανίψια του. Στη μνήμη του προσφέρω στο Κόμμα του, το ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

Η ανιψιά του, Μέλπω Καλογήρου

* Συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο του αγαπημένου αδελφού ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗ. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα του που τόσα πρόσφερε και τόσο αγαπούσε, το ΚΚΕ.

Η αδερφή του Βούλα Καλογήρου

* Εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στον σύντροφό μας Φάνη Καρκατζούνη για τον θάνατο του πατέρα του και συνεπούς συντρόφου και αγωνιστή, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗ, προσφέρουμε στο Κόμμα 200 ευρώ.

Οι σύντροφοί του στην ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης

* Οι οπαδοί και τα μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Ωραιοκάστρου προσφέρουμε το ποσό των 475 ευρώ στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ
Υπήρξε υπόδειγμα συντρόφου με πολυετή και σημαντική προσφορά στο Κόμμα. Γεννήθηκε στην Αγγίστα Σερρών στις 17 Νοέμβρη του 1950. Παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο και βγήκε από μικρός στη βιοπάλη. Εργάστηκε ως ελαιοχρωματιστής, αγρότης στην Αγγίστα έως τα 44 και στη συνέχεια μετακόμισε με την οικογένειά του ως εργάτης σε εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1983 και συνέβαλε σημαντικά στην οικοδόμηση του Κόμματος στην περιοχή του Παγγαίου και ευρύτερα στον Νομό Σερρών. Διατέλεσε μέλος του Αχτιδικού Γραφείου Παγγαίου και της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΚΚΕ. Ιδιαίτερη συμβολή είχε και στην ανάπτυξη των αγροτικών αγώνων στην περιοχή του Παγγαίου, στα μπλόκα, στις διαδηλώσεις. Στη συνέχεια, διατέλεσε μέλος του Γραφείου και Γραμματέας της ΚΟΒ Ωραιοκάστρου.

Ανθρωπος της προσφοράς και του αγώνα σε όλη του τη ζωή έδωσε και την τελευταία μάχη με δύναμη και χαμόγελο. Θα τον θυμόμαστε και πάντα θα συντροφεύει τους αγώνες μας. Στην συντρόφισσα Βούλα και τα παιδιά του, Φάνη και Λεμονιά, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι, σύντροφε.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥΛΙΑΣΗ, που απεβίωσε πριν από λίγες μέρες, σε ηλικία 94 ετών, αταλάντευτου οπαδού του ΚΚΕ και καθημερινού αναγνώστη του «Ριζοσπάστη», η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
* Επίσης, στη μνήμη του ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥΛΙΑΣΗ οι σύντροφοι Β.Δ., Θ.Π., Μπ.Χ., Τ.Ο. προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ

Προσφέρω μέσω ΚΟ Δανίας άλλα 100 ευρώ για το πετυχημένο κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης, στη μνήμη του παιδικού φίλου και συντρόφου ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, υποδείγματος λαϊκού ηγέτη στις εργατογειτονιές του Περιστερίου, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή.

Πάνος Απέργης, Δανία

* Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, ο σύντροφος Λότσιος Χρήστος και η γυναίκα του Λότσιου Μαρία προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου.

* Στη μνήμη του κομμουνιστή συναδέλφου ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Συμπολιτείας της ΤΕ Αχαΐας.

Τσαλπατούρου Κωνσταντίνα, Φιλόλογος, Καμάρες Αιγίου

* Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, γείτονά μου στον Ιερόθεο Περιστερίου - και σχεδόν συνομηλίκου μου - και Γραμματέα μου στην ΚΟΒ Ιεροθέου το 1977 προσφέρω στο Κόμμα μας 500 ευρώ για την οικονομική ενίσχυσή του, μέσω της ΚΟΒ Συμπολιτείας της ΤΕ Αχαΐας.

Τάκης Πουλικαράκος, φαρμακοποιός, από τις Καμάρες Αχαΐας

***

Στη μνήμη των γονιών μας ΘΟΔΩΡΟΥ και ΛΟΥΛΑΣ ΠΟΥΛΙΚΑΡΑΚΟΥ και του αδελφού μας Βασίλη προσφέρουμε στο ΚΚΕ 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Συμπολιτείας της ΤΕ Αχαΐας.

Τάκης και Γιώργος Πουλικαράκος

***

Στη μνήμη των λαϊκών αγωνιστών και κομμουνιστών που γνωρίσαμε και αγωνιστήκαμε μαζί από τη δεκαετία του 1960 στην περιοχή του Ιερόθεου στο Περιστέρι: ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ («μπάρμπα - Μήτσου»), ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ, ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΜΙΤΣΗ («Γούλη»), ΑΝΝΑΣ ΚΑΜΙΤΣΗ - ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Συμπολιτείας της ΤΕ Αχαΐας.

ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΔΟΥΚΑΣ
Τάκης και Γιώργος Πουλικαράκος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΝΟΥΛΗΣ και του ΖΗΣΗ ΖΩΚΑ, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, αντάρτες του ΕΛΑΣ και μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας προσφέρουμε στο ΚΚΕ 350 ευρώ.

Ο Ζήσης Ζώκας βγήκε αντάρτης το 1942, αρχικά στο Μηχανικό των Τεμπών και μετά τη Σχολή Αξιωματικών της Ρεντίνας έφτασε στο βαθμό του ανθυπολοχαγού στην 1η Μεραρχία Θεσσαλίας του ΕΛΑΣ. Το 1946 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ και έφτασε στον βαθμό του Πολιτικού Επιτρόπου της Σχολής Αξιωματικών του Γενικού Αρχηγείου. Η Νούλη Ζώκα υπήρξε από τα δεκαπέντε της ανταρτοΕΠΟΝίτισσα στον ΕΛΑΣ και αργότερα στον ΔΣΕ έφτασε στο βαθμό του Πολιτικού Επιτρόπου Λόχου της Σχολής Αξιωματικών του Γενικού Αρχηγείου. Εδειξαν απαράμιλλο ηρωισμό και ήταν πάντα παράδειγμα στις μάχες και στον αγώνα, αλλά και αργότερα στην πολιτική προσφυγιά και τον πολυπόθητο επαναπατρισμό τους στην Ελλάδα. Και οι δύο τους ήταν μέλη του ΚΚΕ για πάνω από 70 χρόνια κι έμειναν πιστοί μέχρι την τελευταία τους στιγμή στα κομμουνιστικά ιδανικά και την κομμουνιστική κοσμοθεωρία.

Τα παιδιά τους Νίκος - Δέσποινα, τα εγγόνια τους Ζήσης, Ανδρόνικος, Φίλιππος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΡΟΝΤΑ, στα δύο χρόνια που έχει «φύγει» από τη ζωή, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αρχαγγέλου.

ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΖΩΚΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ενάμισης χρόνος που χάσαμε τον σύζυγο και πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΖΟ. Η μνήμη του μας συντροφεύει καθημερινά στις δύσκολες και τις όμορφες στιγμές της ζωής και του αγώνα μας. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Η σύζυγος Μαργαρίτα

Τα παιδιά Δανάη, Δημήτρης, Κώστας και ο εγγονός Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Στις 31/12/20 «έφυγε» απ' την ζωή σε ηλικία 82 ετών η αγαπημένη μας ξαδέρφη ΙΟΥΛΙΑ ΤΖΙΜΑ, κόρη του εκτελεσμένου απ' τους Γερμανούς την Μ. Παρασκευή 14 Απρίλη 1944 Γεωργίου Σπ. Τζίμα. Στην μνήμη της, αντί μνημοσύνου προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ.

Οι ξαδέρφες της Ελευθερία, Ναυσικά και Δήμητρα Τζίμα

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται αυτές τις μέρες 72 χρόνια από την εκτέλεση του στελέχους του ΚΚΕ, ΠΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑ. Ηταν ανθυπολοχαγός του ΕΛΑΣ, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης Αγρινίου του ΚΚΕ, ενώ ήταν και παίκτης του Παναιτωλικού. Εκτελέστηκε στις 31 Γενάρη 1949 στην Αγριλιά Μεσολογγίου, μετά από απόφαση του έκτακτου Στρατοδικείου Μεσολογγίου.

Στη μνήμη του, η Δήμητρα Αλεξά και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανατολικού Αγρινίου, το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τους αγαπημένους μας συντρόφους ΤΑΚΗ ΓΟΥΡΝΑΡΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΩΣΤΗ, που σε όλη τους τη ζωή τους χαρακτήριζαν η σεμνότητα, το οξύ πνεύμα και η τιμιότητα, μένοντας πιστοί στο ΚΚΕ. Εδωσαν τη μάχη με αποφασιστικότητα κατά του οπορτουνισμού ενάντια στην προσπάθεια διάλυσης του ΚΚΕ το '91 μετά τις ανατροπές του σοσιαλισμού. Αποτελούσαν ζωντανό παράδειγμα πρωτοπόρων κομμουνιστών στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Μπροστάρηδες έως το τέλος της ζωής τους, σε όλες τις πορείες, με την κόκκινη σημαία στο χέρι έδιναν κουράγιο και δύναμη στους νεότερους συντρόφους. Σύντροφοι ΤΑΚΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ, η απουσία σας είναι μεγάλη. Θα είσαστε πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Γαλατσίου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
Δημητρακόπουλος Νίκος

***

ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Μαρουσόπουλος προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση στη μνήμη της συντρόφισσας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ που έκλεισαν τρία χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή στις 23 Γενάρη.

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΚΑΤΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου Αθήνας.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Φλεβάρη συμπληρώνονται 51 χρόνια που «έφυγε» ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ του Νικολάου και στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Παιδείας Πιερίας 100 ευρώ.

Η σύζυγός του Ιωσηφίδου Κλεονίκη, τα παιδιά του Νίκος, Θεόδωρος, Μαρία


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΑ (ΝΟΥΛΗ) ΖΩΚΑ
ΙΩΑΝΝΑ (ΝΟΥΛΗ) ΖΩΚΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΚΑΤΤΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΚΑΤΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΣ ΠΑΝΟΣ
ΑΛΕΞΑΣ ΠΑΝΟΣ

ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ

ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΠΕΛΛΟΥ
ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΠΕΛΛΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ

ΙΟΥΛΙΑ ΤΖΙΜΑ
ΙΟΥΛΙΑ ΤΖΙΜΑ

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΡΣΟΥΚΗΣ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΑΡΣΟΥΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ