Τετάρτη 27 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να πάρουν θέση για την αθλιότητα Ψαρομπά

Σε σχόλιό της για τη στάση των άλλων πολιτικών δυνάμεων με αφορμή τις αθλιότητες του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ αναφέρει:

«Τις προηγούμενες μέρες η άθλια δημοσίευση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη χώρα. Ενώ έχουν περάσει πέντε ολόκληρες μέρες, η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ, δηλαδή τα κόμματα που στηρίζουν τις ηγεσίες του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου, δεν έχουν ακόμα καταδικάσει το γεγονός.

Σήμερα η Νομαρχιακή της ΝΔ εξέδωσε μια ανακοίνωση που καταδικάζει τη... "λεκτική βία", χωρίς να καταδικάζει την ίδια τη δημοσίευση, το περιεχόμενό της και αυτόν που την έκανε, χωρίς να έχει καν αναφορά σε αυτήν! Είναι υποχρεωμένοι να πάρουν θέση καθαρά, χωρίς περιστροφές. Καταδικάζουν, ναι ή όχι, αυτήν την αθλιότητα που δεν έχει καμία σχέση με το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα;

Τα κόμματα αυτά πρέπει να απαντήσουν στους Ροδίτες, ιδιαίτερα στους ξενοδοχοϋπαλλήλους, αν συμφωνούν με την απόφαση των δυνάμεων που οι ίδιοι στηρίζουν στο εργατικό κίνημα να διατηρήσουν τον συγκεκριμένο ως μέλος της διοίκησης του μεγαλύτερου σωματείου της περιοχής, μετά την πράξη του.

Βεβαίως, όλοι ξέρουν ότι ούτε ήταν η πρώτη φορά, ούτε ο συγκεκριμένος είναι ο μοναδικός από την πλειοψηφία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου που χρησιμοποιούν τέτοια χυδαία φρασεολογία.

Αντίθετα, τους τελευταίους μήνες είχαμε απανωτά κρούσματα ακόμα και σε επίσημες ανακοινώσεις του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου. Η σιωπή ΝΔ - ΚΙΝΑΛ όλο το προηγούμενο διάστημα εξηγεί γιατί ..."δυσκολεύονται" να πάρουν θέση και σε αυτήν την περίπτωση.

Τέτοιες λογικές και φωνές τούς βολεύουν για να συκοφαντούν τους αγώνες, την αμφισβήτηση της πολιτικής τους, ειδικά τώρα που έχει οδηγήσει εκατοντάδες οικογένειες σε πρωτόγνωρα επίπεδα ανέχειας. Οι εργαζόμενοι του νησιού πρέπει να πεισμώσουν από τέτοιες αθλιότητες, να μην αποδέχονται να τους εκπροσωπούν τέτοιες ηγεσίες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ