Πέμπτη 21 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Μεγάλη εξόρμηση από τις ΚΟ Μενιδίου του ΚΚΕ

Συνεχίστηκε και χτες η εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στο Μενίδι, με την ανακοίνωση για την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή και τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση στον δήμο Αχαρνών. Κλιμάκιο του Κόμματος, με επικεφαλής τον Βασίλη Τοπαλλιανίδη, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Αχαρνών, περιόδευσε στους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους του Μενιδίου.

Ο Β. Τοπαλλιανίδης ενημέρωσε τους επαγγελματίες για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το ΚΚΕ για την άμεση στήριξη του εισοδήματός τους, ενώ τους ενημέρωσε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» δύο φορές κατέθεσε σχετικό ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τη δημοτική αρχή να αρνείται να τα θέσει σε συζήτηση και ψηφοφορία.

Μεγάλη αγωνία εκφράστηκε από τους επαγγελματίες της περιοχής και όσον αφορά τις εξελίξεις στο μοναδικό Κέντρο Υγείας της περιοχής, καθώς 18 μέλη του ιατρικού προσωπικού θα αξιοποιηθούν για τον εμβολιασμό, με αποτέλεσμα βασικές ειδικότητες (όπως καρδιολόγος, παθολόγος κ.λπ.) να μένουν ουσιαστικά ακάλυπτες.

Ο Β. Τοπαλλιανίδης κάλεσε τους μικρούς επαγγελματίες να οργανωθούν στον Σύλλογό τους και να διεκδικήσουν μαζί με τους εργαζόμενους της περιοχής όλα αυτά που σήμερα είναι αναγκαία για την προστασία της υγείας και του εισοδήματός τους.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org