Τρίτη 24 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Προσαγωγή 4 ατόμων επειδή μοίραζαν ανακοινώσεις για την απεργία!

Στην προσαγωγή 4 ατόμων, μελών του ΣΕΚ, στη Νέα Ιωνία, προχώρησε η αστυνομία το περασμένο Σάββατο, επειδή διακινούσαν φυλλάδια καλώντας στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 26 Νοέμβρη. Σε συνέχεια των απαράδεκτων προσπαθειών της κυβέρνησης να περισταλεί η συνδικαλιστική και πολιτική δράση, στους προσαχθέντες επιχειρήθηκε να φορτωθεί η κατηγορία της «διέγερσης σε ανυπακοή».

Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Κατημερτζόγλου και Παναγιώτης Τσουκαλάς, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και στέλεχος του ΠΑΜΕ, Σπύρος Κωνσταντάς, απαιτώντας να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι προσαχθέντες και να μην τους απαγγελθούν οι άδικες κατηγορίες που επιχειρούσαν να τους φορτώσουν.

Ανέδειξαν ότι μπροστά στην οργάνωση της απεργίας και των διεκδικήσεων των εργαζομένων είναι απαράδεκτη η ένταση της καταστολής από την κυβέρνηση, η στοχοποίηση της συνδικαλιστικής και πολιτικής δράση, στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Παρέμβαση για το θέμα έκανε επίσης ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελ. Οικονόμου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ