Παρασκευή 13 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ»
Εδώ και τώρα να εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα

Σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στα γυρίσματα

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η «Δημοκρατική Ενότητα Ηθοποιών» για τις συνθήκες που επικρατούν στα σίριαλ, στα τηλεοπτικά γυρίσματα. «Δεν μπορεί για να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό γυρίσματος να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι. Δεν μπορεί στο βωμό του κέρδους να παίζεται η ζωή μας στα ζάρια», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τώρα!

Μέσα σ' αυτές τις δύσκολες, κρίσιμες και περίεργες μέρες που ζούμε, κάθε στιγμή η ανάγκη να οργανώσουμε τον αγώνα για τη ζωή μας, την υγεία μας και τα δικαιώματά μας δυναμώνει.

Σε αυτές τις συνθήκες, τις γνωστές για καθέναν και καθεμιά, μας έρχονται συνεχώς πληροφορίες σχετικά με την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στα σίριαλ, στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Μια κατάσταση πολύ επικίνδυνη.

Καλούμε εδώ και τώρα όλους τους τηλεοπτικούς παραγωγούς να πάρουν και να εφαρμόσουν όλα τα απαραίτητα, αναγκαία και καθορισμένα μέτρα και πρωτόκολλα πριν να είναι αργά.

Δεν μπορεί για να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό γυρίσματος να κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι. Δεν μπορεί στο βωμό του κέρδους να παίζεται η ζωή μας στα "ζάρια".

Εδώ και τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα να εφαρμόζονται! Εδώ και τώρα. Σήμερα».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org