Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Συσκέψεις και εξορμήσεις με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ πραγματοποιούν Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ. Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στην Αρτα, στις 8 μ.μ. στο θερινό σινεμά «Ορφέας», εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μέσα στο επικίνδυνο περιβάλλον γεωπολιτικών ανταγωνισμών και αντιλαϊκών συμφερόντων». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Αρτας την ίδια ώρα, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

-- Ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφθεί τον Ασπρόπυργο. Στις 6.30 π.μ. θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του δήμου Ασπροπύργου και θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Στις 7.45 π.μ. θα επισκεφθεί το Λύκειο Ασπροπύργου και θα συνομιλήσει με το προσωπικό. Στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει στους διοικητικούς υπαλλήλους του δήμου Ασπροπύργου.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πέραμα (πλατεία Δημητριάδη - οδός Λανίτου), θα γίνει εκδήλωση με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Β' Πειραιά του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση στο υπαίθριο αμφιθέατρο Φοίνικα, θα μιλήσει ο Αριστείδης Θάνος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θεματικές ομιλίες θα γίνουν από: Την Ελλη Λαμπρίδου, αντιπρόεδρο της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του ΑΧΕΠΑ, με θέμα την Υγεία με αφορμή την πανδημία, προβλήματα και διεκδικήσεις στην περιοχή του δήμου Καλαμαριάς. Την Ελένη Μαυροπούλου, μέλος του ΔΣ της Δ' ΕΛΜΕ, με θέμα την Παιδεία, προβλήματα και διεκδικήσεις εν μέσω πανδημίας στην περιοχή του δήμου Καλαμαριάς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ