Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα

Θα επιδεινωθεί από την Πέμπτη

Μετά τις χτεσινές ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας και τα χιόνια σε όλα τα ορεινά, σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από σήμερα το απόγευμα σε ολόκληρη τη χώρα. Για όσους έφυγαν και σκοπεύουν να επιστρέψουν αύριο Τετάρτη, ο καιρός δε θα δημιουργήσει προβλήματα, καθώς δεν προβλέπονται βροχές, ενώ οι άνεμοι δε θα ξεπερνούν τα πέντε μποφόρ στα πελάγη. Ο καιρός, πάντως, θα επιδεινωθεί από την Πέμπτη...

Ετσι, παραμονή των Χριστουγέννων με βροχές στη Δυτική Ελλάδα, στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα, αλλά και με λίγα χιόνια στα ορεινά, πέρασαν οι κάτοικοι της χώρας.

Πάντως, το εθνικό οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι όσοι οδηγοί κινούνται στους επαρχιακούς δρόμους της Στερεάς, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, καθώς είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του ΟΣΕ, καθώς άνοιξαν οι γραμμές Αθήνα-Στυλίδα, Αθήνα-Βόλος και Αθήνα-Καλαμπάκα. Δε συνέβη το ίδιο με τα δρομολόγια των πλοίων, καθώς χτες απαγορεύτηκε ο απόπλους απ' το λιμάνι, ενώ ανοιχτές - τουλάχιστον έως το μεσημέρι της Δευτέρας - ήταν όλες οι πορθμειακές γραμμές.

Αποκλεισμένα, ωστόσο, συνεχίζουν να παραμένουν 23 χωριά στην Ελλάδα, 12 εκ των οποίων βρίσκονται στην περιοχή Κέχρου Ροδόπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ