Τρίτη 25 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Κυριαζόπουλος
Νίκος Κυριαζόπουλος
Φωτ.

Σήμερα, 25 Δεκέμβρη, συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΑΣ από τη Ζαγορά Πηλίου.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγος Χαρίκλεια Βαλασά

Τα παιδιά Μιχάλης, Βέργος, Φανή και ο εγγονός Κωνσταντίνος

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και βετεράνου του ΚΚΕ και για την ονομαστική γιορτή, καθώς επίσης στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού, θείου και παππού ΚΛΕΩΝΑ ΠΑΠΑΛΟΪΖΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 50.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Αμπελόκηπων και Παιδείας του 7ου Διαμερίσματος.

Η συντρόφισσά του Φανή Παπαλεωνίδα

Τα παιδιά Δημήτρης και Γιούλα

Τα εγγόνια Χρίστος και Φανούλα

* * *

Φωτ.3

Στη μνήμη των αξέχαστων γονιών μας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΧΩΡΑΪΤΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του αγαπημένου μας ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και της ΤΑ, προσφέρουμε 20.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αιγάλεω.

Ολγα Κυριαζοπούλου - Αγγελική Ζωραΐτου

* * *

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΝΥΦΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, από την Τραπεζούντα του Πόντου, ο οποίος «έφυγε» για πάντα από κοντά μας στις 14 Απρίλη 1992 σε ηλικία 88 χρόνων, προσφέρουμε 20.000 δρχ. στην ΚΟ Συκεών και 20.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Θεοδοσία Νυφαδοπούλου

Τα ανίψια Γιώργος και Ρένα Καραγιαννίδου

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και των αγαπημένων θείων μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΘΩΜΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ προσφέρουμε 40.000 δρχ. στη ΝΕ Καβάλας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ
Αικατερίνη Ζαχαριάδου - Νίκη Θεοδωρίδου

* * *

Φωτ.

Στις 26 Φλεβάρη 1997 άφησε την τελευταία πνοή της η ΧΑΡΟΥΛΑ Χωραφάκη - ΚΕΠΕΣΗ, εθελόντρια προϊσταμένη του ΕΕΣ, από το 1954 αδελφή. Υπήρξε άξια συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα του Ν. Κεπέση, καλή συνάδελφος, συνεπής αγωνίστρια, συνδικαλίστρια, ανένταχτη κομμουνίστρια και αδιάλλακτη υπερασπιστής της πολιτικής και των ιδανικών του ΚΚΕ. Μέλος του Παραρτήματος Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ.

Στην αξέχαστη μνήμη της ο Νίκανδρος Κεπέσης προσφέρει 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.2

Πέρασαν 21 χρόνια από τις 25 Δεκέμβρη 1981, που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΡΙΣΗ. Γεννήθηκε στο Καπνοχώρι Υπάτης. ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή, διώχτηκε μετά την Απελευθέρωση για την πατριωτική δράση της.

Στη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη του αδελφού μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΡΙΣΗ και του εξαδέλφου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, μελών του ΚΚΕ από το 1930, οι οποίοι πέθαναν το 1993, προσφέρω 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αθανάσιος Χαρίσης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μου και συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ και αντί για μνημόσυνο προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 50.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ «Ακαδημίας Πλάτωνος» Κολωνού.

Ο αγαπημένος μου σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα «έφυγε» από κοντά μου στις 25 Δεκέμβρη 2000. Η απουσία του άφησε μεγάλο κενό στο Κόμμα και στη ζωή μου. Δε φεύγει ούτε λεπτό από τη σκέψη μου. Για μένα υπάρχει και ζει.

Γιάννης Γιάνναρης
Γιάννης Γιάνναρης
Αννα Γιάνναρη

* * *

Φωτ.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ υπήρξε φωτεινό παράδειγμα κομμουνιστή -συνδικαλιστή, τον οποίον πρέπει να μιμηθούν παλαιά και νέα μέλη του ΚΚΕ. Ξεχώρισε ως κομμουνιστής - συνδικαλιστής και αγαπήθηκε από τον κλάδο του και από χιλιάδες εργαζόμενους.

Στη μνήμη ενός τέτοιου Ανθρώπου και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρω 25.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ ΟΑΣΑ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Θωμάς Μητροφάνης

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνονται 6 χρόνια από το θάνατο του παλαίμαχου αγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΕΛΛΙΔΗ.

Στη μνήμη του η κόρη του Ελένη Βελλίδου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ακαδημίας Πλάτωνος» Κολωνού 25.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.


Χρήστος Σταμούλος
Χρήστος Σταμούλος

Χαρούλα Κεπέση
Χαρούλα Κεπέση

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ