Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Να δοθεί απεργιακή απάντηση στους εκβιασμούς του ΟΤΕ

Το κρεσέντο εκβιασμών και απειλών ενάντια σε εργαζόμενους στο οποίο επιδίδεται η διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ καταγγέλλει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής.

«Από τον διευθύνοντα σύμβουλο μέχρι και τον τελευταίο μάνατζερ και διευθυντή, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη, συντονισμένα και οργανωμένα, όλοι με ένα στόμα απειλούν συναδέλφους είτε να κάτσουν στα αυγά τους γιατί και πολλά παίρνουν είτε να πάρουν πακέτα αποχωρήσεων», σημειώνει στην ανακοίνωσή του, ενώ, όπως εξηγεί, στο στόχαστρο βρίσκονται εργαζόμενοι με συγκροτημένα δικαιώματα.

«Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε κόστος για κανέναν. Με το μυαλό μας, τη δουλειά μας, τη μόρφωσή μας, τα χέρια μας έχουμε χτίσει στην κυριολεξία αυτήν την επιχείρηση και όλες τις επιχειρήσεις», ξεκαθαρίζει το Συνδικάτο. «Δεν περισσεύει η δουλειά μας, αντίθετα περισσεύουν οι μεγαλομέτοχοι και το συνεχές κυνήγι του κέρδους που πλέον μπαίνει εμπόδιο στην εξέλιξη της κοινωνίας και τη βελτίωση των όρων διαβίωσής μας», προσθέτει.

Το ΣΕΤΗΠ καλεί τους εργαζόμενους να απαντήσουν στις απειλές με ενότητα και συσπείρωση στις γραμμές του, με μαζική συμμετοχή στην απεργία την Τρίτη. «Στις 18 Φλεβάρη λέμε όχι στην τρομοκρατία, στη μισή ζωή. Στις 18 Φλεβάρη λέμε όχι στο νέο αντιασφαλιστικό νόμο που είναι συνέχεια της επίθεσης που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ», καταλήγει το Συνδικάτο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ