Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Περιοδείες των Οργανώσεων με την ανακοίνωση για το Ασφαλιστικό

Με την ανακοίνωση της ΚΝΕ για το Ασφαλιστικό στο χέρι οι Οργανώσεις της ΚΝΕ προγραμματίζουν αυτές τις μέρες μια σειρά από περιοδείες με στελέχη της Οργάνωσης σε χώρους όπου συγκεντρώνονται νέοι εργαζόμενοι και σπουδαστές. Αναλυτικά, είναι προγραμματισμένες οι εξής περιοδείες:

Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη: Στο «The Mall Athens» (Μαρούσι), στις 14.00, με τον Αντώνη Κωσταδήμα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

Αύριο, Πέμπτη: Στην εταιρεία «Icap» (Καλλιθέα) στις 8 π.μ. με την Φανουρία Βλάχου, στέλεχος της ΚΝΕ. Στη «Vodafone» (κτίριο Ρέντη) στις 9 π.μ. με την Γωγώ Θεοδωροπούλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στα επισιτιστικά καταστήματα στην Πανόρμου, στις 11 π.μ. με τον Παναγιώτη Κετσιετζή, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στα εμπορικά καταστήματα της Ερμού, στις 3 μ.μ., με τον Γιώργο Λυκούδη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στα επισιτιστικά καταστήματα της Νέας Φιλαδέλφειας, στις 5 μ.μ., με τον Αλέκο Περράκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στα επισιτιστικά καταστήματα στον Κεραμεικό, στις 6 μ.μ., με τον Ορφέα Τασιούδη, στέλεχος της ΚΝΕ. Στην ΕΠΑΣ Γαλατσίου, στις 7 μ.μ., με τον Αλέκο Περράκη. Στο εργοστάσιο της ΕΒΓΑ, στις 10 μ.μ., με τον Αλέκο Ελευθερίου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Παρασκευή 14/2: Στην Τράπεζα της Ελλάδας (Ακαδημίας), στις 8.30 π.μ., με τον Αντώνη Κωσταδήμα. Στα επισιτιστικά καταστήματα στο ιστορικό κέντρο, στις 11 π.μ. με τον Στράτο Καρύδα, στέλεχος της ΚΝΕ. Στη «Vodafone» (κτίριο Ν. Φαλήρου), στις 3 μ.μ., με την Γωγώ Θεοδωροπούλου. Στα επισιτιστικά καταστήματα στου Γουδή, στις 5.30 μ.μ., με τον Αλέκο Περράκη. Επίσης, η ΟΒ ιδιωτικών ΙΕΚ καλεί σε σύσκεψη στις 6 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ (Τροίας 36, ΗΣΑΠ Βικτώριας).

Σάββατο 15/2: Στα επισιτιστικά καταστήματα στην Κυψέλη, στις 11 π.μ., με τον Αλέκο Περράκη. Στο «Metro Mall» (Μπραχάμι), στις 12.30 μ.μ., με τον Μάνο Παπαγεωργίου, Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΝΕ.

Κυριακή 16/2: Στα επισιτιστικά καταστήματα στου Ζωγράφου, στις 11 π.μ., με τον Ηλία Δεκούλο, στέλεχος της ΚΝΕ.

Δευτέρα 17/2: Στην ΑΕΝ Ασπροπύργου, στις 8 π.μ., με τον Αντώνη Κωσταδήμα.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Αύριο, Πέμπτη: Στις 8.30 π.μ., στη Νομική με την Αννα - Μαρία Ηλιού, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας. Στις 8.30 π.μ., στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς με τον Περικλή Καλπακίδη, μέλος του Περιφερειακού Γραφείου Σπουδάζουσας. Στις 9 π.μ., στο Φυσικό, με τον Γιώργο Καψάλη, μέλος του ΣΠ Κ. Μακεδονίας. Στις 10 π.μ., στην ΑΕΝ, με τον Αλκη Πλίτση, μέλος του ΣΠ Κ. Μακεδονίας. Στις 10.45 π.μ., στο Ψυχολογικό, με την Κωνσταντίνα Λιαράτσικα, μέλος του ΣΠ Κ. Μακεδονίας. Στις 11 π.μ., στο Χημικό, με επικεφαλής τον Γιώργο Καψάλη. Στις 12 μ. στους Μηχανολόγους Μηχανικούς, με τον Περικλή Καλπακίδη. Στις 12 μ. στις Φοιτητικές Εστίες του ΔΙΠΑΕ, με τον Δαμιανό Μπαλασούλη, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας. Στις 2 μ.μ., στην Πληροφορική, με τον Γιώργο Καψάλη. Στις 2.30 μ.μ., στον ΟΑΕΔ Νεάπολης, με την Βασιλεία Γιαννούση, μέλος του ΣΠ Κ. Μακεδονίας. Στις 3 μ.μ. στην Κτηνιατρική, με επικεφαλής την Αντζελα Λάρδα, μέλος του Περιφερειακού Γραφείου Σπουδάζουσας. Στις 5 μ.μ. στο «Quality Call Sales», με τον Σίμο Ιορδανίδη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στις 6 μ.μ., στο συγκρότημα «Ευκλείδης», με τον Αλκη Πλίτση. Στις 7 μ.μ., στο Φιλολογικό, με επικεφαλής την Κωνσταντίνα Λιαράτσικα. Στις 2.30 μ.μ. στα επισιτιστικά καταστήματα στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, με την Αρχοντία Παπαγεωργίου, μέλος του ΣΠ Κ. Μακεδονίας.

Παρασκευή 14/2: Στις 8.45 π.μ., στην Ιατρική, με τον Δημήτρη Ταξίδη, μέλος του Περιφερειακού Γραφείου Σπουδάζουσας. Στις 10 π.μ. στη Φυσικοθεραπεία, με τον Δαμιανό Μπαλασούλη. Στις 10.45 π.μ., στο Αγγλικό, με την Κωνσταντίνα Λιαράτσικα. Στη 1 μ.μ., στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, με την Μαριάννα Παπαδοπούλου, μέλος της ΤΕ Εμπορίου και Υπηρεσιών του ΚΚΕ. Στη 1.30 μ.μ., στο Ιστορικό, με την Κωνσταντίνα Λιαράτσικα. Στις 7 μ.μ., στο Παιδαγωγικό, με την Χριστίνα Λυμπερίδου, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας. Στις 3 μ.μ., στο ΔΙΕΚ Γιαννιτσών, με τον Δημήτρη Σουμελίδη, μέλος του ΣΠ Κ. Μακεδονίας. Στις 7 μ.μ., στο ΔΙΕΚ Βέροιας, με την Αρτεμη Ανδρονικίδου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σάββατο 15/2: Στις 5 μ.μ. στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, με την Αρτεμη Ανδρονικίδου.

Δευτέρα 17/2: Στις 11 π.μ. στους Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης, με τον Δαμιανό Μπαλασούλη. Στις 12 μ.μ., στην Τεχνολογία Τροφίμων, με τον Δαμιανό Μπαλασούλη. Στις 9.30 π.μ., στο ΔΙΕΚ Κατερίνης, με την Αρχοντία Παπαγεωργίου. Στις 11 π.μ. στο ΔΙΠΑΕ Κατερίνης, με την Αρχοντία Παπαγεωργίου.

Σε Ανατολική Μακεδονία - Θράκη

Παρασκευή 14/2: Στις 7 μ.μ. σε μαγαζιά εστίασης της Καβάλας, με την Βάσω Σβάρνα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Σάββατο 15/2: Στις 10.30 π.μ., στο παζάρι της Κομοτηνής, με τον Γιάννη Παπαγεωργίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Στις 11 π.μ., σε μαγαζιά εστίασης της Ξάνθης, με την Ματίνα Σταθοπούλου, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Δευτέρα 17/2: Στις 8 π.μ., στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης, με την Σωτηρία Δευτεραίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Στις 11 π.μ., στο εμπορικό κέντρο «Flamingo» στην Ξάνθη, με τον Ηλία Αργυρόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στις 3 μ.μ., στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ξάνθης, με τον Νικόλα Καλομοίρη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Στις 3.30 μ.μ., στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καβάλας με τον Αλέξη Παυλίδη, στέλεχος της Οργάνωσης.

Στην Κρήτη

Αύριο, Πέμπτη: Στις 12 μ. στη Φιλοσοφική Ρεθύμνου με την Χρυσάνθη Μαμματά, μέλος του ΣΠ Κρήτης. Στις 4 μ.μ. στο ΔΙΕΚ Χανίων στα τμήματα μαγείρων με τον Λαμάι Σπύρο, στέλεχος της ΚΝΕ.

Παρασκευή 14/2: Στις 11 π.μ. στο Φυσικό και το Μαθηματικό στο Ηράκλειο, με τον Βαγγέλη Μαγνήσαλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Στο Πολυτεχνείο Κρήτης με τον Ντίνο Κουτσογιαννόπουλο, μέλος του ΣΠ Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ