Πέμπτη 9 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΤΟ Τρικάλων οργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, την Κυριακή 12 Γενάρη στις 12.30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάρας (δίπλα από το κολυμβητήριο). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αύριο, Παρασκευή 10 Γενάρη, στις 8.30 μ.μ., στον κινηματογράφο «Μαρία Ελενα» (Αγ. Παρασκευής 40, Ανάκασα Αγ. Αναργύρων), οργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς. Η εκδήλωση περιλαμβάνει συναυλία με το συγκρότημα της Τομεακής Οργάνωσης και έκθεση που θα λειτουργεί από τις 7 μ.μ.

Οι ΚΟΒ Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν συνεστίαση το Σάββατο 11 Γενάρη, στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «ΝΟΥΦΑΡΑ» στον Βαθύλακκο. Θα χαιρετίσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Οι ΚΟ Δήμων Αχαρνών και Φυλής Αττικής κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Κυριακή 12 Γενάρη στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αχαρνών. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς με τίτλο «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε!».

Η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλεί στο γλέντι της την Κυριακή 12 Γενάρη στη 1 μ.μ., στην Καισαριανή (γήπεδο της Νήαρ Ηστ).

Οι ΚΟΒ Πολεοδομικού Συγκροτήματος Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν συνεστίαση την Παρασκευή 17 Γενάρη, στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «Ερως» στη Νεάπολη. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε λαϊκό γλέντι, την Κυριακή 19 Γενάρη, στη 1 μ.μ. στο κέντρο «Νύμφες» (7ο χλμ. Λαμίας - Δομοκού - διασταύρωση Δίβρης).

Την Κυριακή 19 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Κατερίνης «Εκάβη» η ΤΕ Πιερίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το Προσφυγικό και Μεταναστευτικό». Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ