Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ
Στο επίκεντρο το μεγάλο συλλαλητήριο του Γενάρη στην Αθήνα

Η οργάνωση μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα, μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Γενάρη, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν και στην επιτυχημένη σύσκεψη που οργάνωσε το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας, βρέθηκε στο επίκεντρο της χτεσινής Γενικής Συνέλευσης του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Υπενθυμίζεται ότι κυβέρνηση και διοίκηση έχουν ανακοινώσει την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, με εκκαθάριση εν λειτουργία και προαναγγελία δύο διαγωνισμών μέσα στο 2020. Οι συνέπειες για τους εργαζόμενους έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, καθώς την περασμένη βδομάδα η διοίκηση ανακοίνωσε πιθανή αδυναμία καταβολής της εξόφλησης της μισθοδοσίας του Νοέμβρη και της προκαταβολής της μισθοδοσίας του Δεκέμβρη στις συμφωνημένες ημερομηνίες.

«Εχουμε χιλιάδες συμμάχους, που θα μας στηρίξουν σε αυτόν τον δίκαιο και τίμιο αγώνα και στο τέλος θα βγούμε νικητές, αρκεί όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο να το παίξουμε εμείς, ως εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ», τονίζει το «Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο» ΛΑΡΚΟ.

Μετά την επιτυχία της σύσκεψης που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας στις 8/12 και την απόφασή της για μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα, μέσα στον Γενάρη, το ΕΑΜ ΛΑΡΚΟ υπογραμμίζει πως οι εργαζόμενοι «έχουμε δίπλα μας χιλιάδες συμμάχους στον αγώνα, απέναντι στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης να εκποιήσει τη ΛΑΡΚΟ και να χτυπήσει στο ψαχνό θέσεις εργασίας και ό,τι δικαίωμα έχει απομείνει». Καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν στα χέρια τους τον αγώνα και να απευθύνουν κάλεσμα σε συνδικάτα, φορείς και κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν σε αυτό το συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ