Τη βία και την καταστολή ενάντια στους φοιτητές που διαδήλωσαν την Παρασκευή στο Καβούρι καταδικάζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, με ανακοίνωση όπου αναφέρει:
«Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει το τροπάρι "νόμος και τάξη". Χτύπησε με τα ΜΑΤ την διαδήλωση των Φοιτητικών Συλλόγων στη Σύνοδο των Πρυτάνεων στο Καβούρι. Εστειλαν 4 φοιτητές στο νοσοκομείο.
Σπέρνοντας το φόβο, την τρομοκρατία, επιδιώκουν να μη σηκώνεται καμία φωνή αντίστασης. Να μην οργανώνεται κανένας αγώνας. Για να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική και στον τομέα της Εκπαίδευσης, που αυτό θα σημάνει ότι η εργατική - λαϊκή οικογένεια θα βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώνει πανάκριβα την Εκπαίδευση.
Θέλουν να τρομοκρατήσουν ιδιαίτερα τη νεολαία, για να μάθει να αποδέχεται τα πάντα χωρίς ίχνος φωνής αντίστασης και διεκδίκησης.
Καταδικάζουμε την απαράδεκτη στάση των πρυτάνεων, που αντί να συνταχθούν με τους αγωνιζόμενους φοιτητές και να απαιτήσουν να χρηματοδοτηθούν τα Ιδρύματα, ζήτησαν την επέμβαση των ΜΑΤ.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους φοιτητές και στη νεολαία. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων».