Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Αποφάσισαν νέες κινητοποιήσεις

Με νέες Γενικές Συνελεύσεις και κινητοποιήσεις συνεχίζουν την ερχόμενη βδομάδα οι φοιτητικοί σύλλογοι, που καλούν τη νεολαία να απαντήσει μαζικά, μαχητικά, κόντρα στα τελεσίγραφα και τις απειλές της κυβέρνησης.

Με κοινό δελτίο Τύπου, οι φοιτητικοί σύλλογοι ξεκαθαρίζουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο, να μην υλοποιηθεί καμιά πτυχή της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης που προωθούν αυτή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με την οποία χτυπούν τις ανάγκες, τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας.

Επίσης, χαιρετίζουν τις μαζικές κινητοποιήσεις της προηγούμενης βδομάδας και τονίζουν ότι η κρατική καταστολή και τρομοκρατία πάει χέρι χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική που προωθεί η κυβέρνηση. Δηλώνουν ότι οι φοιτητές υπερασπίζονται τους συλλόγους και τις Γενικές Συνελεύσεις ενάντια σε κάθε προσπάθεια διάλυσης και εκφυλισμού τους, δίνοντας έτσι το στίγμα για τη συνέχεια των Γενικών Συνελεύσεων και των αγωνιστικών δράσεων το επόμενο διάστημα.

Επίσης, με νέο κοινό δελτίο Τύπου, το βράδυ της Παρασκευής, οι σύλλογοι καταδίκασαν τη βίαιη επίθεση που εξαπέλυσε η αστυνομία στους φοιτητές στο Καβούρι.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org