Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φοιτητές

Στους δρόμους βρέθηκαν χτες φοιτητικοί σύλλογοι διαδηλώνοντας για μια ακόμα φορά στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες τους, ενάντια στην ένταση της καταστολής, υπερασπιζόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα των σχολών τους, δηλώνοντας πως δεν θα περάσει ο νέος γύρος επίθεσης με τα μέτρα που ετοιμάζονται για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Στην κινητοποίηση, που ξεκίνησε από τα Προπύλαια το μεσημέρι, κάλεσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Φιλοσοφικής, Δασκάλων, Τουρκικών Σπουδών, ΤΕΦΑΑ, Μαθηματικού, Φυσικού, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Παντείου, ΠΑΠΕΙ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΣΕΜΦΕ, Τοπογράφων, Αρχιτεκτόνων, Ναυπηγών, Μηχανολόγων, Χημικών Μηχανικών και Μεταλλειολόγων ΕΜΠ, ΝΦΕΕΜΠ, ΣΕΤ και ΣΕΤΠ ΠαΔΑ. Οι φοιτητές πορεύτηκαν προς το Πολυτεχνείο στην οδό Πατησίων προκειμένου να πραγματοποιηθεί σύσκεψη συντονισμού φοιτητικών συλλόγων.

Μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις τους οι φοιτητικοί σύλλογοι συνεχίζουν να ανανεώνουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα, το οποίο συνεχίζεται σήμερα με διαμαρτυρία στη Σύνοδο των Πρυτάνεων, ενώ για αύριο, Σάββατο, μια σειρά σύλλογοι καλούν στην κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό μαζί με τα εργατικά σωματεία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ