Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Μια σειρά από εκδηλώσεις με πλούσια θεματολογία προγραμματίζουν για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική και σε άλλες περιοχές. Αναλυτικά:

Σήμερα Παρασκευή:

-- Θεσσαλονίκη, στις Δ' Εστίες, στις 18.30, με θέμα, «Ισχυρή ΚΝΕ για ένα ισχυρό φοιτητικό κίνημα». Θα μιλήσει ο Δ. Μπαλασούλης, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Αύριο Σάββατο:

-- Μενίδι, στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ, στις 18.00, με θέμα «Λέμε Ναι στη Ζωή - Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Σελήνη Καπερώνη, μέλος της Επιτροπής κατά των Ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Καλλιθέα, στην καφετέρια «Diverso» (Αλ. Πάντου 17), στις 19.30, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Μπραχάμι, στην «Αλεγρία» (Αν. Παπανδρέου 11), στις 19.30, με το ίδιο θέμα. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημουλά, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Ραφήνα, στα γραφεία της ΚΟ Ραφήνας του ΚΚΕ (Βασ. Γεωργίου Β', πίσω από την κεντρική πλατεία), στις 18.30, με θέμα «Λιμάνια - μαρίνες - αεροδρόμιο - αυτοκινητόδρομοι - ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ: Ποιος πληρώνει την ανάπτυξη... και ποιος πραγματικά κερδίζει;». Θα μιλήσει ο Κωστής Παναγιώτου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

-- Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36), οι κλαδικές Οργανώσεις Τηλεπικοινωνιών - Βιομηχανίας - Μεταφορών Αττικής, στις 18.30, με θέμα «Ζωή χωρίς εκμετάλλευση στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας». Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Θεσσαλονίκη, στο ΠΑΜΑΚ, στις 19.00, με θέμα «Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το Σοσιαλισμό». Θα μιλήσει ο Γ. Καψάλης, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

-- Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στις 12.00, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού ενάντια στον πόλεμο.

-- Συκιές, (Αγ. Δημητρίου 57), στις 18.00, προβολή ταινίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ