Τρίτη 12 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέες κινητοποιήσεις για την απόλυση στη «Wind»

Από τις αγωνιστικές παρεμβάσεις ενάντια στην απόλυση
Από τις αγωνιστικές παρεμβάσεις ενάντια στην απόλυση
Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρά το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων «Wind», διεκδικώντας την ανάκληση απόλυσης εργαζόμενου που έγινε λόγω της συμμετοχής του στις πρόσφατες 24ωρες απεργίες. Ενάντια στην απόλυση έχει γίνει καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας και η τριμερής έχει οριστεί στις 18/11, με το Σωματείο να καλεί σε συγκέντρωση, στις 11.30 π.μ., στην Επιθεώρηση Εργασίας (Αγησιλάου).

Σήμερα, Τρίτη, στις 8 π.μ., προχωρά σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της «Wind» στη λεωφόρο Αθηνών. Στις 10 π.μ., οι εργαζόμενοι θα κάνουν Γενική Συνέλευση.

Ηδη το επιχειρησιακό Σωματείο, με τη συμπαράσταση του κλαδικού Συνδικάτου (ΣΕΤΗΠ) και την αλληλεγγύη δεκάδων εργαζομένων του κλάδου, έχει προχωρήσει σε δύο 24ωρες απεργίες, σε περιοδείες σε όλα τα κτίρια της εταιρείας, σε στάση εργασίας και μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας.

«Η εταιρεία "Wind", πριν καν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε πρόσφατα, αξιοποιεί και εφαρμόζει κατά γράμμα την καταστολή, την τρομοκρατία, το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ και καλεί τα συνδικάτα της Αττικής «να δείξουν με την έμπρακτη στάση τους τι σημαίνει αλληλεγγύη ανάμεσα στους εργάτες».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ