Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Παρουσίασε Ενινγκ ο Αρης

ΑΡΗΣ: Ο νέος τεχνικός, Γερμανός Μίκαελ Ενινγκ, παρουσιάστηκε επίσημα από τον Αρη. Στις πρώτες δηλώσεις του έδωσε μία εικόνα του πλάνου του, μίλησε για την αγωνιστική φιλοσοφία του, αλλά και τον στόχο των «κιτρινόμαυρων». Επισήμανε πως δεν έχει μαγικές ικανότητες προκειμένου να αλλάξει μεμιάς την κατάσταση, ωστόσο παραδέχθηκε πως ο Αρης έχει ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα. Αναγνώρισε δε την ποιότητα που έχει Αρης ως ομάδα η οποία, όπως είπε, θα αποτελέσει τη βάση για τη δουλειά που πρέπει να γίνει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Ιωάννης Κωστή. Ο 19χρονος διεθνής Κύπριος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη ομάδα. Ο νεαρός παίκτης αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο δίνει ο Περέιρα στον Παναθηναϊκό που υποφέρει από ενοχλήσεις στον ώμο προβληματίζοντας τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, που βλέπει να προκαλείται πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ