Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
Οι πρώτες δυσκολίες

Ανεβαίνει ο πήχης της δυσκολίας για τον Παναθηναϊκό στην 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε στο ΟΑΚΑ την ενισχυμένη και ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος Αρμάνι Μιλάνο (21.30 - Novasports 2). Στόχος η επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία την προηγούμενη αγωνιστική, και η αναπτέρωση του ηθικού της ομάδας ενόψει της συνέχειας της κανονικής περιόδου.

Αναφερόμενος στην Αρμάνι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης έκανε λόγο για μια σοβαρή ομάδα, στην οποία η παρουσία παικτών όπως ο Ρούντι και ο Σκόλα προσθέτουν ποιότητα και δύναμη. Πρόκειται για μια ομάδα που «χτίζεται», αλλά και βελτιώνεται συνεχώς, γι' αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, τόνισε. Μιλώντας για την ομάδα του, ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στον αγώνα με τη Βιλερμπάν και οδήγησαν στην αιτία, λέγοντας ότι αναλύθηκαν και πλέον στόχος είναι να μην επαναληφθούν. Αναγνώρισε ότι οι ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, τα οποία με τη δουλειά ξεπερνιούνται και οι ομάδες «χτίζονται» για τη συνέχεια.

Για τον Παναθηναϊκό αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βουγιούκα, ο οποίος πάσχει από ίωση. Από την Αρμάνι θα απουσιάσει ο Μακ.

  • Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Ζαλγκίρις Κάουνας - Ρεάλ Μαδρίτης (20.00), ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι (20.00), Φενερμπαχτσέ - Μπασκόνια (21.45), Μπάγερν Μονάχου - Βιλερμπάν (21.45)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ