Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νέες αγωνιστικές πρωτοβουλίες για το ΚΥ Μεγάρων

Μετά την πρώτη συγκέντρωση και μαχητική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα, στις 24 Ιούλη, τα Σωματεία Εργαζομένων Νοσοκομείου «Θριάσιο» και Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες σύσκεψη φορέων στη Ν. Πέραμο.

Συνέχεια της κοινής δράσης τους είναι το νέο κάλεσμα σε σωματεία, Συλλόγους γονέων, αθλητικούς, πολιτιστικούς και τοπικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής Μεγάρων - Ν. Περάμου για ανοιχτή σύσκεψη που θα γίνει την Παρασκευή 4 Οκτώβρη, στις 6.30 το απόγευμα, με θέμα «Συνεχίζουμε τον αγώνα για να στελεχωθεί με μόνιμους γιατρούς και προσωπικό το Κέντρο Υγείας Μεγάρων και να επανέλθει σε καθημερινή 24ωρη λειτουργία». Η σύσκεψη θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο Μεγάρων.

«Παρά τις κυβερνητικές "υποσχέσεις", παραμένει η απαράδεκτη κατάσταση με την αναστολή της καθημερινής 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, ενώ ανύπαρκτες είναι οι δημόσιες υπηρεσίες Υγείας σε Ν. Πέραμο, Κινέτα, Αλεποχώρι, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται η ταλαιπωρία, ο κίνδυνος για την υγεία και η οικονομική επιβάρυνση για τους χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής», σημειώνουν τα Σωματεία που έχουν πάρει την πρωτοβουλία, προκειμένου να συναποφασιστούν νέες κοινές αγωνιστικές πρωτοβουλίες για να διεκδικήσουν:

  • Να στελεχωθεί με μόνιμους γιατρούς και προσωπικό το Κέντρο Υγείας Μεγάρων και να επανέλθει σε καθημερινή, 24ωρη λειτουργία. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα φύλαξης για την προστασία της ασφάλειας εργαζομένων και ασθενών.
  • Να δημιουργηθεί Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο, στη Ν. Πέραμο, και να λειτουργήσουν Περιφερειακά Ιατρεία σε Κινέτα και Αλεποχώρι.
  • Να ενισχυθεί το «Θριάσιο» Νοσοκομείο με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό και να εξασφαλισθεί πλήρης, επαρκής κρατική χρηματοδότηση. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι με ελαστικές εργασιακές σχέσεις.

Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ