Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2019 - Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Οι εκδηλώσεις τις επόμενες βδομάδες

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών από τη βδομάδα που έρχεται και μετά έχουν ως εξής:

Κεντρική Μακεδονία

Κιλκίς: 9 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Κήπου. Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Κ. Μακεδονίας.

Γιαννιτσά: 20 Σεπτέμβρη, στο Πολύκεντρο. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σέρρες: 21 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: 13 - 14 Σεπτέμβρη, στο Νότιο Πάρκο. Στις 14 Σεπτέμβρη θα μιλήσει, η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις σκηνές του Φεστιβάλ το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων οι: Ματούλα Ζαμάνη, Εισβολέας, Σπύρος Γραμμένος, Πετρολούκας Χαλκιάς, Γιώργος Μαργαρίτης, Χριστόφορος Ζαραλίκος, «Κοινοί Θνητοί» και πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης.

Θεσσαλία

Λάρισα: 14 - 15 Σεπτέμβρη, στην κοίτη Πηνειού. Στις 15 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Πυξ Λαξ, Τσολιάς εντ δε τσόλια μπαντ.

Βόλος: 13 - 14 Σεπτέμβρη, στο Δημοτικό Θέατρο (πάρκο Ρ. Φεραίου). Στις 14 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, συναυλία θα δώσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Κρήτη

Ηράκλειο: 13 - 14 Σεπτέμβρη, στο Κομμένο Μπεντένι. Στις 13 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται συναυλίες με τους: Γιώργο Μαργαρίτη, Μιρέλα Πάχου, Μύρωνα Στρατή, Μαρία Κώττη.

Χανιά: 14 - 15 Σεπτέμβρη, στο San Salvatore. Στις 15 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα συναυλίες με τους: Παντελή Θαλασσινό και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ρέθυμνο: 13 Σεπτέμβρη, στην πλ. Μικρασιατών. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ. Συναυλία θα δώσει η Μιρέλα Πάχου.

Ανατ. Μακεδονία - Θράκη

Ξάνθη: 21 Σεπτέμβρη, στην πλ. Διοικητηρίου. Θα μιλήσει ο Ηλίας Αργυρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Κομοτηνή: 20 Σεπτέμβρη, στο Σπαθί. Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αλεξανδρούπολη: 14 Σεπτέμβρη, στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ορεστιάδα: 20 Σεπτέμβρη, στο Αλσος Αδριανουπόλεως. Θα μιλήσει η Σωτηρία Δευτεραίου, μέλος του ΓΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.

Αιγαίο

Ρόδος: 14 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Θέρμαι. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λέσβος: 14 Σεπτέμβρη, στα κεντρικά Λύκεια, στη Μυτιλήνη. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

Ιόνιο

Κέρκυρα: 13 - 14 Σεπτέμβρη. Στις 13 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πελοπόννησος

Αργος: Στις 13 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Αγ. Πέτρου. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

Δυτική Μακεδονία

Κοζάνη: 13 - 14 Σεπτέμβρη, στον Δημοτικό Κήπο. Στις 14 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται συναυλίες με τους: Μελίνα Κανά, Ρίτα Αντωνοπούλου, «Υπεραστικοί» κ.ά.

Ανατ. Στερεά - Εύβοια

Χαλκίδα: 14 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Δέλτα. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με τον Νίκο Φάκαρο.

Λιβαδειά: 13 Σεπτέμβρη, στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του ΣΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org