Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται αυτήν την περίοδο και οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε γειτονιές μεγάλων πόλεων, μικρότερες πόλεις και χωριά σε όλη τη χώρα, ως εξής:

  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στην πλατεία της Εδεσσας, θα πραγματοποιηθούν ομιλία και γλέντι.

-- Στην Περαία Θεσσαλονίκης, στα γηπεδάκια, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ 3on3 με τίτλο «Βάζουμε γκολ στο φασισμό».

  • Αύριο, Πέμπτη:

-- Στα Σέρβια Κοζάνης, θα μιλήσει ο Νίκος Γεωργακόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ, θα γίνουν τουρνουά ποδοσφαίρου και λαϊκό γλέντι.

-- Στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, στην πλατεία του χωριού, θα προβληθεί ταινία και θα ακολουθήσει γλέντι.

-- Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στα γραφεία του ΚΚΕ, θα προβληθεί ταινία.

  • Την Παρασκευή 6/9:

-- Στο Αλιβέρι Εύβοιας, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου, μετά τις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας, θα ακολουθήσουν συναυλία από τους «Κοινούς Θνητούς» και λαϊκό γλέντι.

-- Στον Αλμυρό Μαγνησίας, προβολή ταινίας και ομιλία από τον Κώστα Αγγελίνα, Γραμματέα του ΤΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ.

-- Στο Πολυτεχνείο Βόλου, εκδήλωση με συζήτηση για τις εξελίξεις στα πανεπιστήμια και τις θέσεις του ΚΚΕ και συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα.

-- Στην Αιανή Κοζάνης, θα μιλήσει η Δώρα Δημαράκη, στέλεχος του ΚΚΕ, θα γίνουν τουρνουά μπάσκετ, προβολή ταινίας και λαϊκό γλέντι.

  • Την Παρασκευή 6/9 και το Σάββατο 7/9:

Στον Βαρνάβα Αττικής, στο Δημοτικό Σχολείο. Την πρώτη μέρα, συναυλίες, χοροί, χαιρετισμός από την ΚΝΕ, ντοκιμαντέρ για τον αγώνα ενάντια στον ΧΥΤΑ σε ένα χωριό της Τουρκίας και λαϊκό γλέντι. Τη δεύτερη μέρα χοροί, μουσικό αφιέρωμα στην προσφυγιά, ομιλία από στέλεχος του ΚΚΕ, αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι και λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

  • Την Κυριακή 8/9:

Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στα γραφεία του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί διαδραστική συζήτηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ