Πέμπτη 11 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ
Ραντεβού των κορυφαίων στη Μίκρα

Μία ακόμα εγχώρια διάκριση θα κυνηγήσει στη Μίκρα ο πολυνίκης του μονόζυγου Βλάσης Μάρας

Sportidea

Μία ακόμα εγχώρια διάκριση θα κυνηγήσει στη Μίκρα ο πολυνίκης του μονόζυγου Βλάσης Μάρας
Με τη συμμετοχή αρκετών εκ των κορυφαίων ονομάτων της ενόργανης γυμναστικής διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα και αύριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στους αγώνες, που θα διεξαχθούν στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, θα πάρουν μέρος 83 αθλητές και αθλήτριες (21 άνδρες, 21 γυναίκες, 12 έφηβοι, 29 νεάνιδες).

Στην κατηγορία ανδρών, τα προγράμματά τους θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων ο πολυνίκης Βλάσης Μάρας στο μονόζυγο, ο πεντάκις πρωταθλητής Ελλάδας Νίκος Ηλιόπουλος στο σύνθετο ατομικό, όπως και οι Νίκος Κρανίτης, Μπάμπης Καϊλίδης, καθώς επίσης ο Γιώργος Χατζηευσταθίου στον πλάγιο ίππο και όλοι οι υπόλοιποι «ετοιμοπόλεμοι» αθλητές. Απών θα είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, που μετράει αντίστροφα για τη συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά, καθώς και οι τραυματίες Αντώνης Τανταλίδης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και Χριστόφορος Κωνσταντινίδης.

Στις γυναίκες, η δις πρωταθλήτρια Ελλάδας (2015, 2018) Ιωάννα Ξουλόγη και η πρωτοεμφανιζόμενη στη «μεγάλη» κατηγορία Ελβίρα Κατσάλη θα κυνηγήσουν τη διάκριση, με δεδομένη την απουσία της Αργυρώς Αφράτη, η οποία πρόσφατα ξεπέρασε τον τραυματισμό στο πέλμα που την ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες. Επιπλέον, ξεχωριστό ενδιαφέρον θα έχουν οι εμφανίσεις των νεαρότερων εκπροσώπων της ελληνικής ενόργανης, στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων.

Η αυλαία των αγώνων θα ανοίξει σήμερα με τον γενικό προκριματικό αγώνα, στον οποίο θα πάρουν μέρος όλοι οι αθλητές και μέσω αυτού θα αναδειχθούν οι νικητές του σύνθετου ατομικού και οι φιναλίστ των επιμέρους οργάνων. Αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί οργάνων όλων των κατηγοριών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ