Δευτέρα 8 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Διαρκής ροή αποτελεσμάτων από το portal του «902.gr»

Εχοντας σημαντική συμβολή στην προβολή της προεκλογικής δραστηριότητας του ΚΚΕ και της αντιπαράθεσης με τα άλλα κόμματα, το portal του «902.gr» συνεχίζει σε εκλογικούς ρυθμούς, μεταδίδοντας από χτες το απόγευμα άμεσα, έγκυρα και αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Στην αρχική σελίδα του portal, στη θέση της στήλης «Σημαντικά», ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να περιηγηθεί σε πίνακες, οι οποίοι εναλλάσσονται, και να παρακολουθήσει σε διαφορετικές καρτέλες τη ροή των αποτελεσμάτων.

Για την άμεση περιήγηση στους πίνακες των αποτελεσμάτων από κινητό τηλέφωνο, υπάρχει σχετικό banner στο πάνω μέρος της σελίδας του «902.gr» για κινητά.

Στην πρώτη καρτέλα εμφανίζονται τα αποτελέσματα των εκλογών στην Επικράτεια και στις επόμενες καρτέλες τα αποτελέσματα στις εκλογικές περιφέρειες και μεγάλους δήμους της χώρας. Στις καρτέλες, πέρα από τον πίνακα με τη ροή των αποτελεσμάτων, υπάρχουν οι αντίστοιχοι πίνακες με τα αποτελέσματα προηγούμενων εκλογών.

Οι πίνακες ανανεώνονται σύμφωνα με τη ροή των αποτελεσμάτων του υπουργείου Εσωτερικών.

Τέλος, κάτω ακριβώς από τη στήλη της Ροής Ειδήσεων («Τώρα») υπάρχει μια διαδραστική στήλη, στην οποία με το πάτημα ενός κουμπιού και χωρίς να χρειαστεί να φύγει από τη σελίδα του portal, ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα, όπως αυτά δημοσιεύονται από το υπουργείο Εσωτερικών και την ώρα ακριβώς που δημοσιοποιούνται.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχής ενημέρωση για τα εκλογικά αποτελέσματα από το «902.gr»(2015-09-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ