Πέμπτη 27 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στα δύσκολα ο Ολυμπιακός

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Ολυμπιακός στην κλήρωση για τον πρώτο γύρο του CEV Cup ανδρών που πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν πάνω στην πανίσχυρη - και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου - ιταλική Μόντενα, και μάλιστα με τον δεύτερο αγώνα εκτός έδρας, κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο της πρόκρισης για την ελληνική ομάδα.

Πιο βατή ήταν η κλήρωση για τον έτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στη διοργάνωση, τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Λβιβ, αντίπαλο που θεωρείται στα μέτρα του αλλά και σχετικά άγνωστος, κάτι που χρειάζεται προσοχή. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει και το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην έδρα του.

Οι πρώτοι αγώνες των ελληνικών ομάδων θα γίνουν 10 - 12 Δεκέμβρη και οι επαναληπτικοί 17 - 19 Δεκέμβρη.

Το «μπαμ» με Ιλίνιχ ο ΠΑΟΚ

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ, αποκτώντας τον Ρώσο ακραίο Ντμίτρι Ιλίνιχ. Ο 32χρονος παίκτης έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στις ισχυρότερες ομάδες της χώρας του, με κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση του Champions League με την Μπέλγκοκραντ (2014) και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου με την Εθνική Ρωσίας.

Πειραϊκή κόντρα στο Challenge Cup γυναικών

Ελληνικός και ειδικότερα πειραϊκός «εμφύλιος» προέκυψε από την κλήρωση για τον 2ο γύρο του Challenge Cup γυναικών, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός και η Πορφύρα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 5 - 7 Νοέμβρη και ο δεύτερος στις 19 - 21 Νοέμβρη.

Για την ίδια διοργάνωση ο ΑΟ Θήρας θα παίξει στο Κόσοβο με την Ντρίτα Γκζίλαν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ