Πέμπτη 27 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να πέρασε από... σαράντα κύματα, ωστόσο η υπόθεση της απόκτησης του Πορτογάλου Ρούμπε Σεμέδο είχε αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό. Χτες η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του, όπως αναμενόταν από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Ο 25χρονος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της ελληνικής ομάδας και της Σπόρτινγκ όπου ανήκε ο παίκτης. Αν και αρχικά υπήρξε διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών κυρίως για το θέμα του ποσοστού μεταπώλησης που διεκδικούσε η πορτογαλική ομάδα, αυτή ξεπεράστηκε με την παρέμβαση της ισπανικής Βιγιαρεάλ, όπου αγωνιζόταν πέρσι ο Σεμέδο.

ΑΕΚ: Ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με τον 23χρονο Ιταλό εξτρέμ Ντανιέλε Βέρντε. Ομως, το γεγονός ότι οι αξιώσεις της ομάδας του Ρόμα αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην αποδέσμευσή του προς στιγμή δείχνουν να αποτελούν εμπόδιο για την τελική έκβαση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ο Παναιτωλικός έκανε δικό του τον Φρεντερίκο Ντουάρτε, ο οποίος παραχωρήθηκε το Γενάρη δανεικός από τη Βιλαφρανκένσε. Ο 20χρονος Πορτογάλος εξτρέμ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

  • Οπως έκανε γνωστό η Super League 1, η κλήρωση για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιούλη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
  • Εκπτωτο από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου κήρυξε τον Βασίλη Γκαγκάτση το ΔΣ της Super League, που συνεδρίασε χτες. Η απόφαση έρχεται ως αποτέλεσμα της διαπιστωτικής πράξης που έστειλε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, πριν από λίγες μέρες στην ΕΠΟ. Σε αυτήν ο γγΑ επικαλείται το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του Βασίλη Γκαγκάτση σε δίκη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας το 2005.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ