Τρίτη 25 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Πήρε Σιμάο, αναμένει Ζεράλντες η ΑΕΚ

Αυξάνεται η πορτογαλική ...παροικία στην ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα, με τον μέσο, πρώην παίκτη της Αντβέρπ Νταβίντ Σιμάο να φοράει και επίσημα τα κιτρινόμαυρα από το περασμένο Σάββατο αφού η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τρία χρόνια. Παράλληλα ίσως και σήμερα τελειώσει και η απόκτηση του επίσης Πορτογάλου χαφ Τσίκο Ζεράλντες, ο οποίος αναμένεται και αυτός στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του. Υπενθυμίζεται πως η «Ενωση» μέχρι τώρα έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού Παουλίνιο, του Ελληνα τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη ενώ επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού από την Αντερλεχτ ο Βόσνιος αμυντικός Ογκνιεζ Βράνιες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε χτες ο Ολυμπιακός. Στην αποστολή συμμετείχαν τα μέχρι τώρα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων» Βαλμπουενά, Σουντανί και Μπρούνο αλλά και ο Κώστας Φορτούνης, που χτες ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παίκτης του Ατρόμητου είναι πλέον ο Απόστολος Βέλλιος, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΞΑΝΘΗ: Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου στόπερ Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση των Μάριου Τσαούση, Απόστολου Διαμαντή και Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, αλλά και του Γιώργου Κορνέζου από την ΑΕΚ επίσης με την ίδια μορφή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ