Τρίτη 25 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
COPA AMERICA
Πρωτιές για Βραζιλία και Κολομβία

Προς την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων οδεύει το Copa America που διεξάγεται στη Βραζιλία. Ξεχωρίζουν ως γεγονότα μέχρι τώρα οι πρωτιές που κατέλαβαν η διοργανώτρια και η Κολομβία στους ομίλους, καθώς και η απογοητευτική εικόνα της Αργεντινής, που σε μια άλλη μια διοργάνωση κινδύνευσε σοβαρά με πρόωρο αποκλεισμό.

Στον 1ο όμιλο η Βραζιλία, χάρη στην επιβλητική νίκη της με σκορ 5-0 επί του Περού στην τελευταία αγωνιστική, τερμάτισε 1η και περιμένει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά. Προκρίθηκε επίσης ως 2η η Βενεζουέλα χάρη στη νίκη της με 3-1 επί της Βολιβίας.

Στον 2ο όμιλο η Κολομβία με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες (την τελευταία αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Παραγουάης) προκρίθηκε ως 1η, ενώ η Αργεντινή με πολύ άγχος εξασφάλισε τη 2η θέση και την παρουσία της στους «8», νικώντας 2-0 το Κατάρ. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Βενεζουέλα.

Η φάση των ομίλων ολοκληρωνόταν τα ξημερώματα με τους αγώνες για την 3η αγωνιστική στον 3ο όμιλο. Εχουν προκριθεί ήδη Ουρουγουάη και Χιλή και έπαιζαν μεταξύ τους την πρωτιά, ενώ το Εκουαδόρ αντιμετώπιζε την Ιαπωνία σε έναν αγώνα κρίσιμο για το ποιες δύο ομάδες από τους τρεις ομίλους θα βρεθούν στα προημιτελικά ως καλύτερες 3ες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ