Πέμπτη 13 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Στη μάχη με δύναμη από την πετυχημένη συνέλευση

Αφετηρία της μάχης για την ενίσχυση του Συλλόγου στάθηκε η μαζική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που έγινε την περασμένη Κυριακή.

«Βάζουμε ψηλά τον πήχη μέσα και από τις αρχαιρεσίες του Σωματείου, για να φτάσουμε σε περισσότερους συναδέλφους, για να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη, να δυναμώσει η οργάνωσή μας σε κάθε κατάστημα, σε κάθε εργασιακό χώρο απέναντι σε εργοδοσία, κυβέρνηση και ΕΕ», τόνισε η Ντίνα Γκογκάκη, πρόεδρος του Συλλόγου. Υπενθύμισε τις μάχες που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και υπογράμμισε: «Απορρίπτουμε τη λογική του "μικρότερου κακού", του "δεν γίνεται τίποτα", των "κοινών συμφερόντων εργαζομένων - εργοδοτών" που ως αποτέλεσμα έχουν τον αφοπλισμό μας. Σπάμε το φόβο, τη σύνεση και την υποταγή. Τίποτα και ποτέ δεν μας χαρίστηκε, ό,τι κατακτήσεις είχαμε και έχουμε ήταν μέσα από σκληρούς αγώνες».

Πλευρές της δράσης του Συλλόγου και των σωματειακών επιτροπών του μετέφεραν εργαζόμενοι που πήραν τον λόγο, ενώ ξεχώρισαν οι τοποθετήσεις εμποροϋπαλλήλων, που ξεπερνώντας φόβους και δισταγμούς έγιναν πρόσφατα μέλη του Συλλόγου.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org