Παρασκευή 31 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΦΕΑ
Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών, ΣΦΕΑ 1967 - 1974. Στην πρόσκλησή του το ΔΣ του ΣΦΕΑ σημειώνει:

«Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του κτιρίου Μουσείου Αντιδικτατορικής Δημοκρατικής Αντίστασης, στο Πάρκο Ελευθερίας την Αθήνα (στάση μετρό, Μέγαρο Μουσικής), την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 Ιούνη 2019 και ώρα 10.30 π.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας, οπωσδήποτε την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Ιούνη στις 10.30 το πρωί.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

1) Απολογισμός Δράσης του ΔΣ

2) Οικονομικός Απολογισμός

3) Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4) Εκλογής 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής

5) Συζήτηση και έγκριση του Απολογισμού Δράσης και του Οικονομικού Απολογισμού - Υποβολή και ψήφιση προτάσεων

6) Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

  • Οι υποψηφιότητες για το ΔΣ και την ΕΕ υποβάλλονται εγγράφως στον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου, μέχρι την Παρασκευή 31 Μάη 2019 και μέχρι τις 8.30 μ.μ.
  • Στην αίτηση, εκτός από τα στοιχεία του υποψήφιου, να συμπληρωθούν: Διεύθυνση, Τ.Κ., Τηλ./Φαξ, e-mail.
  • Ο υποψήφιος πρέπει να είναι ταμειακά εντάξει κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του.
  • Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και τη μέρα της Γενικής Συνέλευσης. Η ετήσια συνδρομή είναι 5 ευρώ.
  • Το δικαίωμα ψήφου με εξουσιοδότηση ισχύει για ένα και μόνο μέλος (κανένας δεν μπορεί να εκπροσωπήσει περισσότερους από έναν).
  • Κάθε προσερχόμενο μέλος υποχρεούται να δηλώσει την παρουσία του, να υπογράψει στην κατάσταση παρόντων και σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης ή τηλεφώνου να ενημερώσει σχετικά τον Σύνδεσμο.
  • Η ψηφοφορία ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση των 5 πρώτων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και διαρκεί μέχρι τις 8 μ.μ.».

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org