Τετάρτη 29 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Συνεχίζουμε για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων

Την Παρασκευή στις 20.00 σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή, θα μιλήσει ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Ηλ. Σταμέλος

«Αυτήν την Κυριακή εκλέγουμε ξανά δήμαρχο αγωνιστή, εκλέγουμε ξανά τον Ηλία Σταμέλο.

Η Καισαριανή δε χρειάζεται "πειράματα". Συνεχίζουμε αγωνιστικά, αυτό που αξίζει στην πόλη μας και στο λαό της.

Με ψηλά το κεφάλι ψηφίζουμε αυτή την Κυριακή για την ιστορία της Καισαριανής και τους αγώνες που πρέπει να συνεχιστούν.

Η δημοτική αρχή της Καισαριανής ξεχρέωσε την πόλη, χωρίς να φορτώσει τα χρέη στο λαό. Μην το ξεχνάς!

Οχι στο χαράτσωμα.

Μπροστά στην κάλπη σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα, τις δικές μας ανάγκες. Η Καισαριανή να συνεχίσει να βρίσκεται στα χέρια του λαού της!».

Τα παραπάνω ακούγονταν στη χτεσινή εξόρμηση στη λαϊκή αγορά που πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής με επικεφαλής τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, Ηλία Σταμέλο. Οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που βρέθηκαν στη διοίκηση του δήμου την τελευταία πενταετία, δίνουν μια μάχη υψηλών απαιτήσεων, με συνεχή έγνοια την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα που επιδιώκουν να μετατρέψουν και το δήμο Καισαριανής σε μακρύ χέρι της κυβέρνησης, προσαρμοσμένο στους αντιλαϊκούς στόχους της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Και αυτή η μάχη επιβραβεύεται από τους κατοίκους της πόλης. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια και οι φράσεις από καρδιάς, οι ζεστές χειραψίες στην περιοδεία στη λαϊκή. «Μην το βάλεις κάτω. Και αυτήν την Κυριακή ακόμα πιο πολλοί». «Δεν θα επιτρέψουμε να αλλάξει η Καισαριανή χέρια».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καισαριανής απευθύνει κάλεσμα πλατιά σε όλο το λαό, για να μην υπάρξει καμία χαμένη ψήφος την Κυριακή. Απευθύνεται πλατιά και σε αυτούς που έκαναν άλλη επιλογή μπροστά στην κάλπη στον 1ο γύρο, αλλά εκτιμούν και εμπιστεύονται τη συνέπεια, την εντιμότητα, τη μαχητικότητα της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Σε αυτό το πλαίσιο, δεν αφήνουν λεπτό χαμένο. Καθημερινά πραγματοποιούνται εξορμήσεις στους γονείς στα νηπιαγωγεία, στα δημοτικά, στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, αλλά και στις παιδικές χαρές, όπου συγκεντρώνονται νέοι άνθρωποι, που αποφάσισαν να φτιάξουν τη ζωή τους και βρήκαν αποκούμπι στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, που για τη συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών είναι δωρεάν.


Ο Ηλ. Σταμέλος χτες το βράδυ έδωσε το «παρών» στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση των Τμημάτων Χορών του Δήμου στο Πολιτιστικό Κέντρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή στις πολιτιστικές ομάδες του δήμου είναι δωρεάν, κόντρα στο πλαίσιο της «ανταποδοτικότητας» που αποτελεί κατεύθυνση των κυβερνήσεων και της ΕΕ για τους δήμου.

Ο δήμαρχος σήμερα το πρωί και αύριο Πέμπτη το απόγευμα θα περιοδεύσει στα μαγαζιά, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και εμπόρους.

Σήμερα Τετάρτη, ο Ηλ. Σταμέλος, στις 6.30 μ.μ., θα περιοδεύσει μαζί με τη Σεμίνα Διγενή στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Την Παρασκευή στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στη μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Μπορούμε να έχουμε δημοτική αρχή και δήμαρχο σύμμαχο και στήριγμα των εργαζομένων»(2023-10-12 00:00:00.0)
Για δημοτική αρχή που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες λαού και νεολαίας(2023-10-11 00:00:00.0)
Με αισιοδοξία και πείσμα για να παραμείνει ο δήμος σε αγωνιστική πορεία(2019-05-30 00:00:00.0)
Κάλεσμα νίκης για την επανεκλογή δημοτικής αρχής στο πλευρό του λαού!(2019-05-29 00:00:00.0)
«Σήμα» συνέχισης της αγωνιστικής διεκδίκησης η επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης»(2019-05-11 00:00:00.0)
Να γίνει ο δήμος Καισαριανής στήριγμα στην πάλη του λαού(2014-11-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ