Τετάρτη 29 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΧΑΪΔΑΡΙ
Το δίλημμα είναι δήμαρχος συμπαραστάτης του λαού ή μάνατζερ επιχειρηματικών συμφερόντων

Την Παρασκευή στο Παλατάκι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Από τη χτεσινή περιοδεία
Από τη χτεσινή περιοδεία
«Την Κυριακή 2 Ιούνη βάζουμε μπροστά τις ανάγκες μας»: Το κάλεσμα αυτό απευθύνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο λαό του Χαϊδαρίου, μπροστά στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, με στόχο την επανεκλογή του δημάρχου Μιχάλη Σελέκου και τη συνέχιση της αγωνιστικής πορείας του δήμου.

Με καθημερινό πρόγραμμα εξορμήσεων, περιοδειών και συσκέψεων απευθύνεται τόσο σε όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιό της την περασμένη Κυριακή, αυξάνοντας σημαντικά το ποσοστό και τις ψήφους που συγκέντρωσε, όσο και σε εκείνους που έκαναν διαφορετικές επιλογές στην κάλπη.

Η σχετική δραστηριότητα και το πλατύ άνοιγμα θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Παρασκευής με την κεντρική συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ. στο Παλατάκι, με ομιλητή τον Μ. Σελέκο.

«Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο: Θέλουμε δήμαρχο αγωνιστή ή ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων; Θέλουμε τον δήμαρχο συμπαραστάτη στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του χαϊδαριώτικου λαού ή δήμαρχο μάνατζερ σε δήμο - Ανώνυμη Εταιρεία;», είναι το ερώτημα που απευθύνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην ανακοίνωση που μοιράζεται χέρι χέρι σε όλες τις γειτονιές μαζί με το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο. Η ανταπόκριση των δημοτών είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς πολλοί σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν πως έχουν ήδη δώσει την απάντηση στο δίλημμα, απάντηση που θα εκφραστεί με την επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή.

Στην κατεύθυνση αυτή, χτες το πρωί έγινε εξόρμηση σε γονείς και δασκάλους στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με εργαζόμενους και δημότες στο κολυμβητήριο της πόλης. Το απόγευμα ο Μ. Σελέκος έκανε περιοδεία σε καταστήματα, καφετέριες και καφενεία στο Δάσος. «Ο αγώνας συνεχίζεται», διαπίστωναν πρώτοι όσοι συναντούσε ο δήμαρχος. «Συνεχίστε», ήταν η προτροπή τους, προσθέτοντας πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα έχει και τη δική τους στήριξη και βοήθεια.

Οι περιοδείες συνεχίζονται τις μέρες που απομένουν, ενώ έχουν προγραμματιστεί και συσκέψεις. Σήμερα ο Μ. Σελέκος θα συζητήσει με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με εξόρμηση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο και στη Λαϊκή Αγορά στο Δαφνί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ