Πέμπτη 23 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Πέμπτη:

-- Η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, στις 8.30 π.μ. θα περιοδεύσει σε Δημοτικά Σχολεία στον Εύοσμο και στις 12 μ. στο εργοτάξιο καθαριότητας στον Εύοσμο.

-- Ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, στις 11 π.μ. θα επισκεφθεί το Λιμάνι Θεσσαλονίκης για να μιλήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει σε τραπεζικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, και στη 1 μ.μ. στο εργοτάξιο του Μετρό στο σταθμό «Ευκλείδης».

-- Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, στις 9 π.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

-- Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Τριανδρία.

Αύριο Παρασκευή, ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος στις 9 π.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε τραπεζικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης και στις 6.30 μ.μ. στο Ντεπώ.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στον Πύργο Ηλείας, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Δικαστηρίων, θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν: Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Χρήστος Γιάνναρος, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ζωή Τσάση και η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Νατάσα Παναγιωτάρα.

-- Στη Λαμία, η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Παγκρατίου, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, και τον Γιώργο Δελιχά, υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας.

-- Στη Λάρισα, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία της συνοικίας Αμπελοκήπων, θα μιλήσουν ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, και ο Ζήσης Γκαραλιάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στο Πλωμάρι της Λέσβου (πλατεία), στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης.

-- Στον Μανταμάδο της Λέσβου (πλατεία), στις 9 μ.μ., θα μιλήσουν ο Γιάννης Συκάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτ. Λέσβου, και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Παρασκευή:

-- Στην Αγιάσο, στις 7.30 μ.μ. στην αγορά (πλατεία Παναγιώτη Κουτρή), θα μιλήσει η Νίκη Τσιριγώτη.

-- Ο Πέτρος Κρίκης και ο Ζήσης Γκαραλιάκος θα μιλήσουν στις 9 μ.μ. σε συγκέντρωση στην παιδική χαρά της συνοικίας Ιπποκράτη Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ