Παρασκευή 3 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Καλεί σε σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών στις 7 Μάη

Για την οργάνωση της αγωνιστικής συνέχειας μετά τη μάχη της Πρωτομαγιάς

Η μαζική συμμετοχή στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις αποτελεί παρακαταθήκη για την ενίσχυση της πάλης των εργαζομένων
Η μαζική συμμετοχή στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις αποτελεί παρακαταθήκη για την ενίσχυση της πάλης των εργαζομένων
Σε σύσκεψη με θέμα την οργάνωση της πάλης μετά τις επιτυχημένες απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς, καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία και συνδικαλιστές του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ.

Η σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 7 Μάη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69).

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ «χαιρετίζει τη συμμετοχή των χιλιάδων εργαζομένων και άλλων λαϊκών στρωμάτων στις απεργιακές συγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των εργατικών συνδικάτων και άλλων μαζικών φορέων στην Αττική - στο Σύνταγμα, στον Πειραιά, στο Λαύριο, στην Ελευσίνα, στη Σαλαμίνα, στην Αίγινα».

Παρακαταθήκη οι μαζικές και μαχητικές Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις

Στην ανακοίνωσή της, με την οποία καλεί στη σύσκεψη, σημειώνει τα εξής:

«Η μαζική και μαχητική συμμετοχή στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις ήταν η καλύτερη απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στους επιχειρηματικούς ομίλους που δυναμώνουν την εκμετάλλευση για τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, ενάντια στην επιθετική πολιτική των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Ηταν μήνυμα αντίστασης και διεκδίκησης όσων έχουν πραγματικά ανάγκη οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.

Η ολιγομελής συγκέντρωση των εργατοπατέρων στην Αθήνα που κάλεσαν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΕΚ Αθήνας και που στήριξε και το ΕΚ Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια εργατική αριστοκρατία ξεκομμένη από τους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους, δεν βρίσκουν καμία στήριξη από πραγματικούς εργαζόμενους.

Οι χιλιάδες κόσμου στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έστειλαν ηχηρή απάντηση στον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό, που με χαρακτηριστικό το ρόλο της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, της συνδικαλιστικής μαφίας μέσα στο εργατικό κίνημα, επιχειρεί τη μετάλλαξη των συνδικάτων σε μηχανισμούς προώθησης της στρατηγικής των επιχειρηματικών ομίλων.

Συνεχίζουμε.

Ενάντια στη στρατηγική του κεφαλαίου και στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, διεκδικώντας αιτήματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας. Οργανώνουμε την πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο.

Ενάντια στη δράση των ιμπεριαλιστικών ενώσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ενάντια στα δολοφονικά σχέδια και τις επεμβάσεις των ΗΠΑ και τη βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Ενάντια στα σχέδια της συνδικαλιστικής μαφίας, που θέλει να φυτέψει με το στανιό τους εργοδότες στα συνδικάτα, ενάντια συνολικά στην ενσωμάτωση και την υποταγή στη στρατηγική του κεφαλαίου που καλεί ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός. Για συνδικάτα εργατών, μαζικά, που να λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες και να παλεύουν για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org