Τετάρτη 23 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ
Δεν έχουν τέλος οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των δύο νεαρών που κατηγορούνται για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο 23χρονος και ο 19χρονος, σύμφωνα με νέα στοιχεία που είδαν τη δημοσιότητα, δύο μέρες πριν από τη δολοφονία της φοιτήτριας φέρεται επίσης να οδήγησαν με τη βία δύο ανήλικες σε ΙΧ και στη συνέχεια να τις μετέφεραν σε απόμερο σημείο. Εκεί, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται να αποπειράθηκαν να τις βιάσουν.

Γονέας που έπεισε τα δύο κορίτσια να απευθυνθούν στις αρχές κατήγγειλε ότι «λίγο πριν γίνει η δολοφονία οι δύο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δύο 17χρονα κορίτσια». Ο ίδιος ανέφερε πως «οι δύο άνδρες τα έβαλαν χωρίς τη θέλησή τους μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και δεν τα άφηναν να φύγουν. Ελεγαν στα κορίτσια "πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά". Ευτυχώς, τα άφησαν να φύγουν, καθώς τους πήραν χαμπάρι».

Επίσης, άλλη μια αποκάλυψη, που γεννά νέα ερωτήματα γύρω από το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, είδε τη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τηλεφωνική κλήση πριν από ένα χρόνο, το Γενάρη του 2018, που έγινε από την Ελένη, στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα του 21χρονου, λίγες μέρες πριν η κοπέλα απενεργοποιήσει τον συγκεκριμένο αριθμό. Σημειωτέον, έχουν βρεθεί τα τρία κινητά τηλέφωνα της 21χρονης τα οποία είχε απενεργοποιήσει και δεν έχει βρεθεί το τέταρτο. Το τηλεφώνημα δεν το έχει αναφέρει ο πατέρας του Ροδίτη στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ υπάρχουν ενδείξεις σύμφωνα με τις πληροφορίες πως η Ελένη τού τηλεφώνησε για να του ζητήσει βοήθεια και να του μιλήσει για τη συμπεριφορά του γιου του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ