Σάββατο 19 Γενάρη 2019 - Κυριακή 20 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συγκέντρωση ενάντια στον ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ

Σε κινητοποίηση - συγκέντρωση, την Κυριακή 20 Γενάρη, στις 11 π.μ., στην πλατεία του Γραμματικού, καλεί το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής, ενάντια στη λειτουργία του XYTA-XYTY. To EK καλεί τα σωματεία, τους φορείς, τους επαγγελματοβιοτέχνες, τους αγρότες, τη νεολαία και όλο τον λαό της περιοχής να παραβρεθούν στη συγκέντρωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Το έγκλημα του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ πρέπει να καταδικαστεί και να εμποδιστεί από το λαϊκό κίνημα της ευρύτερης περιοχής, ενώ ταυτόχρονα να διεκδικηθεί αγωνιστικά η δημιουργία Ενιαίου Κρατικού Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων, με ανακύκλωση στην πηγή. Η αποκομιδή των απορριμμάτων να παραμείνει στις υπηρεσίες των δήμων χωρίς δυνατότητα εκχώρησης σε ιδιώτες, με εκσυγχρονισμό και κρατική χρηματοδότηση του πάγιου και κινητού εξοπλισμού. Απόλυτη διασφάλιση σταθερής και μόνιμης εργασίας όλων των εργαζομένων με πλήρη δικαιώματα.

Η λύση βρίσκεται μόνο στη συνέχιση του αγώνα, αγώνας που πρέπει να δυναμώσει, να μαζικοποιηθεί και να συνδεθεί με το οργανωμένο ταξικό κίνημα και τα εργατικά συνδικάτα και σωματεία».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ