Τρίτη 1 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνιστικό ραντεβού τη νέα χρονιά - Δυναμώνουμε την πάλη για τις δικές μας ανάγκες!

Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για νέες αυταπάτες! Δημιουργούμε μέσα στους χώρους δουλειάς κλίμα επιθετικής διεκδίκησης, προετοιμάζουμε δυνάμεις για σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική

  • Η νέα χρονιά μπορεί να δώσει ώθηση στον διεκδικητικό αγώνα, στην άνοδο της πάλης των εργαζομένων. Τα δικαιώματά μας δεν είναι περασμένα ξεχασμένα!
  • Να μην περιμένουν οι εργαζόμενοι μεσσίες ή λύσεις από τα πάνω. Η πραγματικότητα που ζουν δεν πρέπει να προσπεραστεί, μπροστά στις συμπληγάδες πέτρες της δικομματικής πόλωσης, που επανέρχεται σαν έργο χιλιοπαιγμένο, αυτήν τη φορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
  • Η πάλη για την αναπλήρωση των απωλειών, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, ο αγώνας ενάντια στη συμμετοχή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, πρέπει να είναι σε πρώτο πλάνο για τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
  • Δυναμώνουμε το μέτωπο της μαχητικής διεκδίκησης, για την ανασύνταξη του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος, τον αγώνα συνολικά απέναντι στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΣΕΛ.  9

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ