Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο 21χρονης φοιτήτριας, που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή στη Ρόδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου. Οπως δείχνουν τα στοιχεία, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία.
Στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Στο βίντεο φαίνεται η 21χρονη να μπαίνει σε αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας και να απομακρύνονται. Η καταγραφή έγινε την περασμένη Τρίτη, το τελευταίο βράδυ της ζωής της 21χρονης. Την επομένη, η σορός της βρέθηκε στα βράχια απόκρημνης παραλίας. Ο πατέρας της φοιτήτριας, όπως δήλωσε, ήρθε σε επαφή με τον ιατροδικαστή, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό αλλά είχε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που η είδηση του θανάτου της νεαρής έγινε γνωστή, ένας χρήστης του διαδικτύου έσπευσε να αναρτήσει ρατσιστικές απόψεις σε βάρος της.