Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Με στόχο την επανεκκίνηση

Την «αλλαγή σελίδας» σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο θέλει να πιστοποιήσει απόψε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που με καινούργιο προπονητή τον Αγγελο Αναστασιάδη υποδέχεται τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ (21.45 - Cosmote Sport 1 / Open TV) στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της 3ης κατηγορίας του Νations League. Η ελληνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση με τον αγώνα με αντίπαλο την Εσθονία την Κυριακή 18/11, στο ίδιο γήπεδο.

Η Εθνική κυνηγά επίσης τις λίγες ελπίδες που της έχουν απομείνει για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο και το στόχο της πρόκρισης στο Euro 2020 μέσω Nations League. Για να συμβεί αυτό η ελληνική ομάδα θα πρέπει να πετύχει ισάριθμες νίκες στους δύο τελευταίους αγώνες, να επικρατήσει της Φινλανδίας με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και η τελευταία να ηττηθεί και στον αγώνα της απέναντι στην Ουγγαρία για την τελευταία αγωνιστική.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο Αγγελος Αναστασιάδης έκανε λόγο για ευκαιρία να δείξουν οι διεθνείς το ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτουν, επισημαίνοντας ότι εκεί βασίστηκαν τα πλάνα του στο μικρό χρονικό διάστημα που είχε τους παίκτες στη διάθεσή του. Σκοπός, συνέχισε, δεν είναι να αλλάξουν μόνο κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Φινλανδία, αλλά η ομάδα να παρουσιάσει μια τελείως διαφορετική εικόνα. Ο Ελληνας τεχνικός, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, όπως όλα δείχνουν όμως ο προσανατολισμός θα είναι πρώτα απ' όλα η θωράκιση της άμυνας προκειμένου να διασφαλιστεί το μηδέν πίσω.

  • Στο νέο ξεκίνημα στοχεύει η Εθνική απόψε, κόντρα στη Φινλανδία για το Nations League

    Eurokinissi

    Στο νέο ξεκίνημα στοχεύει η Εθνική απόψε, κόντρα στη Φινλανδία για το Nations League
    Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Ουγγαρία υποδέχεται την Εσθονία (21.45 - Cosmote Sport 2).
  • Η βαθμολογία του ομίλου: Φινλανδία 12, Ελλάδα 6, Ουγγαρία 4, Εσθονία 1.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ