Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Και επίσημα στον Αρη ο Παντελίδης

Επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών, ο Αρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίος αντικαθιστά τον Ισπανό Πάκο Φερέρα. Ο Ελληνας τεχνικός είχε υποβάλει την παραίτησή του στις αρχές της βδομάδας από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, μετά το κακό ξεκίνημα των Αρκάδων.

Στην επίσημη παρουσίασή του από τους «κιτρινόμαυρους» ο Σ. Παντελίδης, αν και αναγνώρισε τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που έχει η νέα του θέση, δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί, εκφράζοντας τη σιγουριά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Παράλληλα διευκρίνισε πως δεν έχει στόχο να αλλάξει πολλά στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, καθώς αυτή ταιριάζει άριστα στο προφίλ του συλλόγου. Εσπευσε πάντως να επισημάνει πως θα προσπαθήσει να ανανεώσει κάποια στοιχεία όσον αφορά το στιλ παιχνιδιού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, στη θέση του Σ. Παντελίδη, θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Αρκάδων στον αγώνα με την ΑΕΛ, στις 24 Νοέμβρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 11η αγωνιστική της Super League.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ