Σάββατο 13 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 14 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δράσεις από τα Εργατικά Κέντρα Λέσβου και Σάμου

Τη βδομάδα που πέρασε, στη Λέσβο και τη Σάμο πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις εργαζομένων, σωματείων και φορέων που οργάνωσαν οι διοικήσεις των Εργατικών Κέντρων για την οργάνωση της αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες. Αντικείμενο της συζήτησης όμως ήταν και οι δράσεις που αποφασίστηκαν για το επόμενο διάστημα, όπως:

Στη Λέσβο: Παρέμβαση στο ΚΥΤ της Μόριας τη Δευτέρα 22 Οκτώβρη, στις 7 το πρωί. Συγκέντρωση για το Προσφυγικό την Τρίτη 23 Οκτώβρη, στις 19.00, στην πλατεία Σαπφούς. Συλλαλητήριο την Τρίτη 6 Νοέμβρη, στις 18.30, στην πλατεία Σαπφούς. Εκδήλωση με το σωματείο εργαζομένων στα ΜΜΕ τη Δευτέρα 12 Νοέμβρη, στις 18.30, στο Εργατικό Κέντρο (Κομνηνάκη) με θέμα τη διαδικτυακή επίθεση που δέχονται οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ στη Λέσβο από φασιστικές - ακροδεξιές ομάδες, ο ρόλος των ομάδων αυτών και η απάντηση του ταξικού κινήματος.

Στη Σάμο θα γίνει συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Οκτώβρη, στις 19.00, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ. Τις προηγούμενες μέρες έγιναν περιοδείες σε εργασιακούς χώρους για την προπαγάνδιση της συγκέντρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ