ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 12 Ιούνη 2019
Σελ. /24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ενισχύουμε οικονομικά το ΚΚΕ για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη

Συνεχίζουμε τη μάχη, για ισχυρό ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές! Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βγει το Κόμμα ενισχυμένο και στη Βουλή.

Ο αγώνας που δίνουμε έχει απαιτήσεις.

Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα, στους νέους και τις νέες, σε όλους όσοι στήριξαν το Κόμμα, σε όσους έδωσαν μαζί μας τη μάχη στις ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές, σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο που παρακολουθεί το Κόμμα, στέκεται θετικά απέναντί του.

Τους καλούμε να στηρίξουν το Κόμμα, να το ενισχύσουν οικονομικά όπως πάντα, ακόμη και από το υστέρημά τους και με ιδιαίτερη προσπάθεια έως τις 7 Ιούλη, που θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, δίνοντας ώθηση στη μεγάλη προσπάθεια να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ απ' άκρη σ' άκρη σε όλη τη χώρα.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ δυναμώνει τον ίδιο το λαό, την αμέσως επόμενη μέρα σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στα χωριά, στα σχολεία, στις σχολές, αφού το ΚΚΕ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Το ΚΚΕ είναι μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα, γι' αυτό μπορεί να προκαλέσει αγωνιστική αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα στο λαό, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα. Κρίνεται πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Δυναμώνουμε αποφασιστικά το ΚΚΕ, για τη μαχητική υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Να απομονωθεί η ναζιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, οι συνεργαζόμενοι, όλοι όσοι συμπορεύονται και αγωνίζονται στο πλευρό του Κόμματος, με το κουπόνι στο χέρι, με πείσμα, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία πραγματοποιούμε ένα ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο λαό, στους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για πιο ισχυρό ΚΚΕ!

Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι σας!

Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Αυτή είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος!

ΚΚΕ ισχυρό - Η δύναμή σου την επόμενη μέρα.

11/6/2019

Η ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Με εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Coca Cola» στο Σχηματάρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Γιάννης Αναγνώστου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το 1ο Τμήμα Γραμμής και το Τμήμα Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων του ΟΣΕ στον Σταθμό Λαρίσης και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Στις 7 π.μ., κλιμάκιο της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ θα επισκεφτεί τον Α' Τομέα Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στη Βενιζέλου.

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Μητσιάκος, στέλεχος του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., ο Γιάννης Δελής θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης, στα γραφεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας (Εγνατίας 89).

-- Στις 7 μ.μ., ο Σάκης Βαρδαλής θα μιλήσει σε σύσκεψη στην Κάτω Τούμπα (ανοιχτό γήπεδο, στάση «Κληματαριά»).

-- Στις 6 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο του δήμου Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Αύριο Πέμπτη:

-- Η ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ, στην κοίτη του Πηνειού (στο ύψος της πεζογέφυρας πίσω από το Κηποθέατρο). Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Δελής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς.

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην πλατεία Χαριλάου.

-- Στις 8 μ.μ., σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ρόδο, στο ξενοδοχείο «Πλάζα», θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Κόμματος για το νομό Δωδεκανήσου.

Την Παρασκευή 14 Ιούνη, στις 9.30 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει μουσική βραδιά στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου (δημαρχείο Βόλου - μπροστά από τον πρώην Θεόφιλο). Θα μιλήσουν ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Ριζόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Θα ακολουθήσει λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στην Εύβοια

Στην Εύβοια θα περιοδεύσει αύριο Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιούνη ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αύριο Πέμπτη, στο Αλιβέρι: Το πρωί στη Δασική Υπηρεσία, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Κέντρο Υγείας. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Γαβαλά. Την Παρασκευή 14/6, στην Κύμη: Το πρωί περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Νοσοκομείο.

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ
Να μη χαθεί ούτε μία ψήφος για το ΚΚΕ!

Με σύνθημα «ΚΚΕ ισχυρό! Η δύναμή σου την επόμενη μέρα», το Κόμμα καλεί τους ετεροδημότες να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την αποφασιστική ενίσχυσή του σε κάθε γωνιά της χώρας.

Καλεί τους ετεροδημότες από σήμερα κιόλας:

  • Να ενημερωθούν για το πού ψηφίζουν.
  • Να εξασφαλίσουν έγκαιρα τη μετακίνησή τους, ιδιαίτερα όσοι ψηφίζουν μακριά από τον τόπο διαμονής τους.

Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Ετεροδημοτών, στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Αχαρνών 241), στα τηλέφωνα 210.5282.527, 210.5282.535 (ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 9 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.).



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ