ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 20 Γενάρη 2016
Σελ. /24
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΓΕΝΑΡΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

Κορυφώνονται μέρα με τη μέρα οι προετοιμασίες για τα συλλαλητήρια που θα γίνουν με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 23 Γενάρη σε όλη τη χώρα (σε ορισμένες πόλεις την Παρασκευή 22 Γενάρη) ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ για το Ασφαλιστικό. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα γίνει στις 11 π.μ. στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη στις 11 π.μ. στο ΙΚΑ Αριστοτέλους και στον Πειραιά, στις 11 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη. Η επιτυχία των συλλαλητηρίων θα δώσει ώθηση στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 4 Φλεβάρη, για την οργάνωση της οποίας οι ταξικές δυνάμεις δίνουν μάχη στους τόπους δουλειάς. Σήμερα και αύριο, το υπουργείο Εργασίας θα βρεθεί ξανά σε πολιορκία από τις κινητοποιήσεις εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, επιστημονικών φορέων και νεολαίας, ενώ από σήμερα το ξημέρωμα ξεκίνησε και η 48ωρη απεργία των ναυτεργατών. Βήμα κλιμάκωσης του πολύμηνου αγώνα τους κάνουν και οι μικρομεσαίοι αγρότες, στήνοντας από αύριο μπλόκα στον κόμβο της Νίκαιας και σε άλλες περιοχές της χώρας. Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί τους αγρότες να κατευθυνθούν μαζικά με τα τρακτέρ τους προς τα κομβικά σημεία τα οποία θα επιλεγούν από τις κατά τόπους Ομοσπονδίες, Συλλόγους και Συντονιστικά, που παλεύουν με το αγωνιστικό της πλαίσιο.

Πολιορκούν το υπουργείο Εργασίας για το Ασφαλιστικό

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, επιστημονικών φορέων και νεολαίας

Από την προχτεσινή παρέμβαση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στο υπουργείο Εργασίας

Eurokinissi

Από την προχτεσινή παρέμβαση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στο υπουργείο Εργασίας
Σε κλοιό συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών για το Ασφαλιστικό θα βρεθεί και σήμερα το υπουργείο Εργασίας, καθώς συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα δράσης που αποφασίζουν συνδικαλιστικές οργανώσεις, ενώσεις των ΕΒΕ, επιστημονικοί φορείς και Σύλλογοι φοιτητών - σπουδαστών, μπροστά στην πανεργατική απεργία και στα συλλαλητήρια του Σαββάτου.

Ετσι, σήμερα Τετάρτη:

  • Οι εργαζόμενοι σε Υγεία και Πρόνοια οργανώνουν συγκέντρωση στις 4.30 μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας, με αποφάσεις σωματείων των υγειονομικών και ύστερα από πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, απαιτώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το σχέδιο - έκτρωμα για το Ασφαλιστικό. Αποφάσεις συμμετοχής στη σημερινή συγκέντρωση έχουν πάρει τα Σωματεία Εργαζομένων στα νοσοκομεία «Αττικόν», «Αγιος Σάββας», «Ευαγγελισμός», «Παίδων» Πεντέλης, ΚΑΤ, Θριάσιο, ΨΝΑ Δαφνί, Αλεξάνδρας και Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας και Πειραιά, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά, η ΕΙΝΑΠ, ο ΙΣΑ, το ΣΕΜΙΣΕΑ, η ΣΕΑΑΝ, το Κέντρο Προστασίας Βρεφών «Μητέρα».
  • Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στις 6 μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας και ταυτόχρονα καλεί σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 24 Γενάρη, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία του (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλατεία Μητροπόλεως).
  • Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι της Αττικής, καλούν με αποφάσεις τους σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, στις 12.30 μ.μ. Σήμερα, επίσης, σε πολλά ιδρύματα της χώρας, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι προσανατολίζονται στην οργάνωση πολύμορφων δράσεων ενάντια στο ξήλωμα της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Επίσης, αύριο Πέμπτη, κλαδικά Συνδικάτα της Αττικής από τους χώρους της Βιομηχανίας και συγκεκριμένα από τα Τρόφιμα - Ποτά, το Μέταλλο, την Κλωστοϋφαντουργία, τον Ιματισμό και το Δέρμα, την Ενέργεια, τον Τύπο - Χαρτί, τη Χημική Βιομηχανία, το Φάρμακο και άλλα, οργανώνουν μαζική διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας, στις 6 μ.μ.

Μαζικά και πάλι στους δρόμους οι συνταξιούχοι

Συγκέντρωση και πορεία χτες στο υπουργείο Εργασίας

Η κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Η κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη
Με μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία στο υπουργείο Εργασίας, συνταξιούχοι απ' όλα τα Ταμεία έστειλαν ξανά χτες το μήνυμα στην κυβέρνηση πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τους αγώνες τους για αξιοπρεπείς συντάξεις και παροχές Υγείας γι' αυτούς και τα παιδιά τους. Την κινητοποίηση οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΟΤΑ - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ.

«Ανθρώπινες συντάξεις και δωρεάν υγεία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία», «Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις, ο αγώνας του λαού το δρόμο θα σας φράξει», «Τα ελλείμματά σας σε όλα τα ταμεία είναι οι παροχές σας στην πλουτοκρατία», «Αδειάζουν τα ταμεία για τους δανειστές, κέρδη με ουρά στις πολυεθνικές», ήταν μερικά από τα συνθήματα, με τα οποία η πορεία έφτασε στο υπουργείο. Στο πλευρό των διαδηλωτών βρέθηκε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Μανώλης Ραλλάκης, γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και απηύθυναν χαιρετισμό ο Γιώργος Βρανάς και ο Τάσος Γεωργιάδης από τους συνταξιούχους του ΝΑΤ και των ΕΛΤΑ, αντίστοιχα. Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων συναντήθηκε με τον υφυπουργό, Τ. Πετρόπουλο και αμέσως μετά, ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, σχολίασε ότι οι ίδιοι που έδιναν υποσχέσεις για τη 13η σύνταξη, τώρα παίρνουν τη 12η και την 11 σύνταξη.

Από την κινητοποίηση των συνταξιούχων στην Αθήνα
Από την κινητοποίηση των συνταξιούχων στην Αθήνα
Κάλεσε, επίσης, τους συνταξιούχους να κλιμακώσουν με συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ το Σάββατο στην πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών, η Πρωτοβουλία Αποστράτων και η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών. Στη Θεσσαλονίκη, οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στο ΙΚΑ της Αριστοτέλους, ενώ στα Τρίκαλα, παρά το τσουχτερό κρύο, διαδήλωσαν έξω από το ΠΕΔΥ.

Απεργούν σήμερα και αύριο οι ναυτεργάτες

Από τις 6 σήμερα το πρωί ξεκινά η 48ωρη απεργία των ναυτεργατών, σε όλα τα λιμάνια και σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η απεργία συνεχίζεται αύριο, Πέμπτη, ενώ οι ναυτεργάτες ετοιμάζονται ήδη για νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία μετά τις 25 Γενάρη και κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα με την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου.

Στην απεργιακή μάχη και σε απεργιακή προσυγκέντρωση στις 5.30 σήμερα το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη καλούν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», Πανελλήνια Επαγγελματική Ενωση Μαγείρων ΕΝ, Πανελλήνια Ενωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων ΝΑΤ.

Σε κοινή τους ανακοίνωση σημειώνουν ανάμεσα σε άλλα: «Το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διαλύει το ΝΑΤ, τα Ταμεία Πρόνοιας, την ΕΛΟΕΝ, λεηλατείται η κινητή και ακίνητη περιουσία, όπως και των άλλων ασφαλιστικών ταμείων που εντάσσονται στον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με ψέματα, εκφοβισμό και καταστολή επιδιώκει τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Καμιά υποταγή, κανένας συμβιβασμός στην προπαγάνδα της κυβέρνησης. Στην κλίνη του Προκρούστη της Κοινωνικής Ασφάλισης είναι το σύνολο των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι. Απομονώνουμε τις δυνάμεις του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού, υπηρέτησαν και υπηρετούν τον κοινωνικό εταιρισμό, τον συντεχνιασμό, την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου».

Παρέμβαση και στην Ευρωβουλή

Παρέμβαση ενάντια στην κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης που επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πραγματοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Στην Ελλάδα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αναλαμβάνοντας τη βρώμικη δουλειά, υλοποιώντας μνημόνια και ευρωενωσιακές συνθήκες, ικανοποιεί την απαίτηση του κεφαλαίου: παραπέρα κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, απαλλαγή εργοδοσίας και κράτους από την ευθύνη τους. Ακόμα φτηνότερη εργατική δύναμη, εξοικονόμηση δισεκατομμυρίων ενίσχυσης του κεφαλαίου (...) Η κυβέρνηση αποζητά - όπως και για το μνημόνιό της - δημοκρατική νομιμοποίηση του εγκλήματος από το Ευρωκοινοβούλιο, αποκαλύπτοντας τον αντιδραστικό ρόλο του. Ο λαός αρνείται τη σφαγή της κυβέρνησης, οργανώνεται, παλεύει, με διαδηλώσεις, γενικές απεργίες, να μη φτάσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα στη Βουλή».

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
Υπονομευτικός ο ρόλος της συνδικαλιστικής πλειοψηφίας

Νέα συγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στα Προπύλαια και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή οργανώνουν αύριο Πέμπτη οι μισθωτοί και ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί). Κάλεσμα συμμετοχής στην προσυγκέντρωση που οργανώνουν οι Επιτροπές Αγώνα Μισθωτών και Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων, στις 11 π.μ., στη γωνία Ιπποκράτους και Πανεπιστημίου, απευθύνει η Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων.

Η παράταξη απαιτεί την άμεση σύγκληση Γενικών Συνελεύσεων, «ώστε να αποφασίσουμε οι ίδιοι για το περιεχόμενο, την οργάνωση και τις μορφές του αγώνα μας». Καλεί επίσης στο συλλαλητήριο το Σάββατο στην Ομόνοια και στη γενική απεργία στις 4 Φλεβάρη. Θυμίζουμε ότι οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή, αντιδρώντας στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης.

Μετά τη μαζική συμμετοχή των δικηγόρων στο συλλαλητήριο της περασμένης Πέμπτης (14/1), η Αγωνιστική Συσπείρωση αποκαλύπτει και καταγγέλλει το «βρώμικο ρόλο» που έπαιξε στις πλάτες της πλειοψηφίας των δικηγόρων η ηγεσία της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων: «Μία μόλις μέρα μετά το συλλαλητήριο, συμφώνησαν μαζί με τους άλλους επιστημονικούς φορείς και επιμελητήρια σε σχέδιο προτάσεων προς την κυβέρνηση, με τις οποίες δέχονται ως βάση για συζήτηση το αντιασφαλιστικό κυβερνητικό έκτρωμα και προτείνουν επιμέρους αλλαγές.

Συμφωνούν με τη σύνδεση των εισφορών με το εισόδημα και της σύνταξης με τις εισφορές, προτείνοντας μάλιστα αυτές να κινούνται στον "ευρωπαϊκό μέσο όρο". Δηλαδή, αποδέχονται τον ανταποδοτικό χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, που αποτελεί τον πυρήνα του κυβερνητικού σχεδίου για τη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, για τη μετατροπή της σε ατομική υπόθεση και για συντάξεις στο ύψος επιδόματος πτωχοκομείου.

Ο Κατρούγκαλος και η κυβέρνηση μπορούν να πανηγυρίζουν για το συγκεκριμένο σχέδιο διαλόγου, το οποίο οι επιστημονικοί φορείς ετοίμαζαν κάτω από το τραπέζι, εν κρυπτώ, χωρίς να έχει κανείς ενημερωθεί, ούτε καν τα Διοικητικά Συμβούλια των Δικηγορικών Συλλόγων!

Η ηγεσία της Ολομέλειας έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, την αποστροφή της στα συμφέροντα της πλειοψηφίας των δικηγόρων με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, την περιφρόνησή της απέναντι στο μαχητικό συλλαλητήριο, που δεν είχε αίτημα το φτιασίδωμα του εκτρώματος αλλά την απόσυρσή του! Είπαν ψέματα, περιφρονούν κάθε συλλογική διαδικασία, ξεπουλούν τα συμφέροντα χιλιάδων δικηγόρων και άλλων επιστημόνων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση!

Γίνονται "λαγοί" στην προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής και των κατευθύνσεων για τη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Τώρα, οι άνεργοι, οι μισθωτοί και οι αυτοαπασχολούμενοι δικηγόροι με μικρά και μεσαία εισοδήματα πρέπει να βγούμε μπροστά! Να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας. Να επιβάλουμε το δικό μας περιεχόμενο αιτημάτων που ανταποκρίνεται στα πραγματικά συμφέροντα και τις ανάγκες μας.

Να πάρουμε στα χέρια μας την οργάνωση του αγώνα, μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Επιτροπές Αγώνα, συλλογικές διαδικασίες, παραμερίζοντας τις συμβιβασμένες ηγεσίες. Να συντονίσουμε τη δράση μας με το εργατικό και λαϊκό κίνημα, το ΠΑΜΕ, τις αγωνιστικές ριζοσπαστικές δυνάμεις των υπόλοιπων επιστημόνων και φτωχών αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου. Να συμπορευτούμε με την εργατική τάξη στο δρόμο της ανατροπής, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση».

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο της Αθήνας έχουν οριστεί στις 10.30 π.μ. στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός - Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Καλλιτέχνες, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών συνοικιών της Αθήνας, της Α' Αθήνας, του Γαλατσίου και των Μεσογείων.
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής και οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής και του Βόρειου Τομέα Αττικής.
  • Πλατεία Μοναστηρακίου (στις 10 π.μ.): Τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας.
Περιοδείες της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Με το σύνθημα «Ξεσηκωμός. Να μην περάσει το έγκλημα κυβέρνησης - κεφαλαίου στην Κοινωνική Ασφάλιση», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει συσκέψεις και συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς και εργατογειτονιές.

  • Σήμερα Τετάρτη 20/1

-- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Μπραχάμι, με ομιλητή τον Γιάννη Κιούση, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 9.30 π.μ. στις υπηρεσίες του ΙΚΑ (οδός Νικηφόρου), με ομιλητή τον Θανάση Γκώγκο, μέλος του Τμήματος για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά.

-- Στις 9.30 π.μ. στην ΟΤΜ, με ομιλητή τον Γρηγόρη Λιονή, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 2 μ.μ. στο ειδικό εργαστήρι «Μαργαρίτα», με ομιλητή τον Γιώργο Κρητικό, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 9.30 μ.μ. στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η Κομματική Οργάνωση Κέντρου - Αγίας Τριάδας διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία του Κόμματος, Θηβών 231.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη των ΚΟ Καλλιθέας, στην αίθουσα του 1ου Διαμερισματικού Συμβουλίου (Πλάτωνος 24).

Τα συλλαλητήρια

Συλλαλητήρια με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ θα γίνουν:

  • Το Σάββατο, 23 Γενάρη

Αθήνα, 11 π.μ., Ομόνοια

Θεσσαλονίκη, 11 π.μ., ΙΚΑ Αριστοτέλους

Πειραιάς, 11 π.μ., πλατεία Καραϊσκάκη

Αρτα, 11 π.μ., πλατεία Κιλκίς

Βέροια, 10.30 π.μ., πλατεία Ωρολογίου

Δράμα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Ελευσίνα, 11.30 π.μ., πλατεία Ηρώων

Καβάλα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Καρδίτσα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Κατερίνη, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία

Κεφαλονιά, 10.30 π.μ., Εργατικό Κέντρο

Κομοτηνή, 11 π.μ., κεντρική πλατεία

Κιλκίς, 10.30 π.μ., πλατεία Ειρήνης

Λάρισα, 11.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Νάουσα, 11.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Ξάνθη, 11.30 π.μ., κεντρική πλατεία

Πάτρα, 10.30 π.μ., πλατεία Γεωργίου

Πύργος, 10.30 π.μ., πλατεία ΟΤΕ

Σέρρες, 11 π.μ., πλατεία Ελευθερίας

Τρίκαλα, 11 π.μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου

Τρίπολη, 6.30 μ.μ., πλατεία Πετρινού

  • Την Παρασκευή, 22 Γενάρη

Αγρίνιο, 6.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Αλεξανδρούπολη, 6 μ.μ., Δημαρχείο

Βόλος, 6.30 μ.μ., πλατεία Αγίου Νικολάου

Γιαννιτσά, 6.30 μ.μ., πλατεία ΕΠΟΝ

Εδεσσα, 6.30 μ.μ., Μικροί Καταρράκτες

Καλαμάτα, 7 μ.μ., πλατεία 23ης Μαρτίου

Κέρκυρα, 6 μ.μ., πλατεία Σαρόκο

Kοζάνη, 7.30 μ.μ., κεντρική πλατεία

Λιβαδειά, 7 μ.μ., κεντρική πλατεία

Ναύπλιο, 7 μ.μ., Εργατικό Κέντρο

Πτολεμαΐδα, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία

Χαλκίδα, 6 μ.μ., πλατεία Αγοράς



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ